Юношите на Ботев от набор 2002 бяха изненадани приятно преди следобедното си занимание. “Жълто-черните” шампиони получиха подаръци от фирмата за парфюмерия и козметика “Рефан България” и медията Glas.bg. Glas.bg от няколко месеца следи изкъсо и информира своите читатели за всичко случващо се около юношеския футбол в Пловдив. Това е и поводът днес шампионите от набор 2002 на жълто-черните да бъдат зарадвани.

Представители на “Рефан България” и медията наградиха първенците на България от Републиканското първенство до 15 години. Иван Гешев и момчетата му получиха по дин комплект от една от най-хитовата серия на “Рефан България” – GOLD.

Капитанът Станислав Шопов, който вкара гол и изработи дузпа във финала с Лудогорец и другият голмайстор – Иво Казаков пък получиха специални индивидуални награди. Двамата се сдобиха с ваучери за пазаруване в голяма верига за техника.

Фирма “Рефан България” за пореден път показа, че винаги откликва, когато става дума за спорт и най-вече за детско-юношеския футбол. От компанията не останаха равнодушни към успеха на момчетата на Иван Гешев и осигуриха наградите за тях.

Glas.bg и Рефан България са подготвили още изненади за подрастващите футболисти в Пловдив и региона.