Много доволен от спечелената точка срещу шампиона Лудогорец на неговия терен бе почетният президент на Локомотив Христо Бонев, пред Марица. „Искам да поздравя момчетата за сърцата игра, за себераздаването и морала, който проявиха в Разград. Те се показаха като големи мъже, които знаят как да бранят честта на черно-бялата фланелка.

Много добро впечатление ми направи играта на отбора. Момчетата стигнаха до точката не само със себераздаване и опънати жили, а и с футболни умения. Те си разиграваха добре топката, успяха да прекъснат линиите в противниковия отбор.

Когато се теглеше жребият с програмата за новия сезон, едва ли някой си е мечтал да имаме 5 точки от първите три мача. Да си призная, и аз не бях голям оптимист. Даже се учудих на изказването на моя стар приятел Войн Войнов, че противниците ни трябва да се притесняват от програмата, а не ние. Голямо браво на Войнов и екипа му, че успяха да съхранят отбора в този тежък момент. Те реално проведоха подготовката, когато на момчетата още не бе платено всичко и имаше брожения.

Специално искам да отбележа отличната форма на вратаря ни Илко Пиргов. Той бе посрещан с недоверие като първи вратар преди началото на сезона, но успя да опровергае този негативизъм. Илко е с огромен принос за това, че в три поредни мача със силни противници ние нямаме загуба.

Много ми е неприятно от скандала между Мартин Камбуров и нашия президент Христо Крушарски. Веднъж аз инициирах сдобряване помежду им. Разбраха се за секунди като големи мъже. Какво са си казали преди мача с Етър, не зная, не искам и да гадая.

Ще си позволя обаче да посъветвам и двамата да не се доверяват на многото лакеи и интриганти, които има около тях. Убеден съм, че един ден те ще се разберат. Всичко е между тях двамата, те трябва да намерят път един към друг в името на Локомотив. Други не трябва да пускат в отношенията им.

В тези времена локомотивската общност повече от всякога имаме нужда от обединение, а не да се делим заради измислени проблеми. Дано успеем да измъкнем нещо от ЦСКА. И на следващия мач да напълним Лаута. Това ще е най-голямата радост за мен.

1 КОМЕНТАР

  1. 2
    1

    ЗУМЕ ти си бил и си най големия интригант в Локо! И точно ти да ги съветваш звучи както казват руснаците – Плоха!!! Голям, велик футболист беше, но като човек си много долен!! Доста треньори на Локо свари, но няма ненаказано зло!!

Коментарите са затворени