Клуб на привържениците на “Ботев Пловдив” и обединени фракции БУЛТРАС изразяваме пълната си подкрепа към всички футболисти, старши треньора Николай Киров, помощник треньора Иван Кочев, както и целия спортно-технически щаб на клуба.

Само преди два месеца, ние феновете на най-стария футболен клуб у нас, изживяхме най-радостните си моменти от десетилетия насам – спечелихме Купата на България, а отбора доказа, че не случайно е носител на трофея, показвайки на всички, че има място в Европа. Моменти, които дойдоха след твърдата позиция – клубът не заслужава да бъде воден от недоказани треньори (като Николай Митов), а има нужда от местните си специалисти, които знаят какво е да защитават клубната емблема. Няколко месеца по-късно Николай Киров и Иван Кочев се отблагодариха на цял Пловдив поднасяйки им толкова радости, които продължават и до днес. Днес, една загуба не може по никакъв начин да сломи нашия дух, особено след като сме на прага да преминем трети квалификационен кръг на Лига Европа.

Пожелаваме максимално бързо възстановяване на контузените футболисти и елиминиране на отбора на Маритимо в четвъртък. Вярваме във вас и знаем, че ще дадете всичко от себе си, за да успеете. Така, както го правите във всички мачове до сега през това незабравимо лято. Само Ботев!!!

От КПБП и Bultras

9 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  2

  Мен ме интересува защо банда гейове коментират великия Ботев Пловдив? За един приятел питам…

 2. 11
  1

  Канари радвайте се на играта и не мислете за резултата!Ще се радваме още повече и ако победите португалците!Успех канари и нека Господ да е канар и този път!А буферските драскачи да се насладят на бизнесмен Крушо,за да вдигнат Купата на Крушов ден,тоест никога!

 3. 5
  15

  Няма да е само една , в четвъртък пак ще кършим снаги.

 4. 9
  1

  Ти си бил много срамлив,бе!Сигурно се изчервяваш като те заговори някой?!

 5. 5
  26

  Една загуба??? Ми ПОРНОТО с Пирин? Или то е в графата “имаме да връщаме”. Срам ме е от подарената купа. Срам ме е от такива мачове като с Пирин и ЦСКА.

Коментарите са затворени