Локомотив Пловдив просто отказва да се предаде. Въпреки всички несгоди, които съпътстват Войн Войнов и неговите футболисти, те продължават без загуба в шампионата и след днешното си гостуване на шампиона Лудогорец. Смърфовете бяха без трима от основните си футболисти (Марков, Кики и Везалов) заради контузии и наказания. Без напусналия Мартин Камбуров и след като цяла седмица около клуба имаше сериозен негативен медиен шум, черно-белите излезнаха и показаха воля. Воля за нещо повече от почетна загуба, въпреки напъните на Волен Чинков и бригадата му, които през първото полувреме направиха всичко възможно да направят мача на разрадчани лесен. Първо Волен свири дузпа за никакво нарушение срещу Жоао Пауло. След това асистентът му спря голова атака на черно-белите за несъществуваща засада на Марчев, а като за капак след груб фаул срещу Бедиме, декориран в жълто се оказа съотборникът му Сержо.

През втората част съдийската бригада пооправи свирката, което даде и възможност на Локомотив по-смело да погледне към вратата на Лудогорец. Златният шанс се откри пред Димо Бакалов в средата на втората част, но останал очи в очи със стража на домакините, халфът не успя да нанесе достатъчно точен удар. През целият мач пък под своята рамка пловдивчани имаха един много стабилен и сигурен Илко Пиргов, който показва сериозно стабилизиране на изявите си от началото на новия сезон. В крайна сметка добрите изяви на Пиргов и като цяло компактната и стегната игра на смърфовете доведоха до нулевото равенство и до пета точка от началото на сезона.

59 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Поправям неграмотник от близките общини. Не се пише Отрепан, а утрепан. Не че е важно, когато береш домати или ще се спънеш в сезал. Не. Ама, когато отидеш,а ти ходиш,да вземеш кредит, е важно да можеш да четеш и пишеш. Мисленето не е за теб.

  2. 6
    1

    Подаръци имаше само за неурбанизирани и сексуално неориентирани производители на домати от Стряма и Белозем?

  3. 4
    1

    Браво Домус, за подарената купа, осребрена в Макао.

  4. 8
    5

    Банда, следващият път пак по жартиери и прашки и пак ще има подаръци.

  5. 4
    2

    По новите-стари правила: некви очинайки от село дошли за погребение, а то било сватба. Ужас! Закарайте ги в котелното да се нарекат, нахранете ги и ги качете на автобуса,да се приберат. Хора сме…. Хахахаха!

  6. 17

    Браво на Локомотив добра игра и добро темпо , че даже и без двамата тотаджии стояхте доста добре , че даже можеше да биете , което идва да покаже , че няма не заменими

  7. 8
    11

    Абе канари ли сте лайнари ли сте……
    Кво праите в наще теми като не завиждате. Само спамите коматевски цървули

  8. 14
    29

    Леко да не се насерете, черно-бели курви отрепани. Да ви еба и точката смешна незначителна. Ние взехме Купата, после унижихме албанското ЦСКА, което по религия е изцяло ваш брат, след това отстранихме с 5:1 еврейски топ отбор с 40 млн евро бюджет, прославянето България, всички гледат само нас и ни се кефят, ходим по 10000 в Бургас, кой си мислите, че го ебе за вас и вашата смешна точка, мърши! И що мислите, че нещо ще се решава в 10 кръг. Ние сме отборът с 4-5 пъти повече фенове и 5-6 пъти повече успехи, нещата отдавна са решени, малцинство нещастно!

    • 19
      9

      ”отрепана” е на майка ти миризливата кифла, ти си си просто утрепан селски бек.

    • 15
      8

      Бухахахаха… рекламно лице на лепиларския цех…

    • 13
      5

      Ние когато ходихме по 10 000 в Бургас вие бяхте в Б група и стигахте футболистите си и падахте от широка лъка с по 3:0 манго

      • 8
        8

        В Бургас може да отидете 10 000 само на гей парад…

  9. 8
    10

    Az sam zalizanata tikva i na Botef davam titla Az i golemiq gliga qko shte zaradvame Doan

  10. 17
    14

    Два часа се мъча да заспя ама не става. Как може тия мингяни точка да вземат от лайногорец. Пу да си еба мамата. Тия в 10-тия кръг ако ни бият и направо си режа вените.

  11. 6
    8

    Пловдивчани, има ли го някъде качен мача по торентите?
    Ако го има може ли линк или моюя някой да го качи някъде!

  12. 17
    7

    Моля ако някой види свободна линейка да я пренасочи към Коматево, до ракиджийницата зад кочината.

    • 14
      9

      Съжалявам, но нямаме.
      Не можем да смогнем за коматевци!
      Нищо не можем да направим.

  13. 13
    14

    Жълтия комплекс е по -лош от наркотиците!

  14. 17
    14

    Ами слагай новите цървули, хватай рейса за града и бягай да сменяш Дерменджиев. Земи и Тошиту с теб. Ша им пасни като носач на куфари. Кажи му,чи гу водиш в Милан. Пиша ти на диалект за да го разбереш

  15. 19
    13

    Жълти Педеруги пишете каквото си искате,Ние можехме да победим Кораба ви Майка дето сте им сателити!!!!ЯА вас в 10 ккръг ще ви мандръсаме на Базичката мъжката Евроидиоди Жълти…
    Силен мач имахме пропуски и Чинков е Подлога нямаше никаква дузпа ….Господ беше с Локомотив:))Лудогорец не заслужаваха и 1 точка с тази игра смачкахме ги!!!!!

  16. 16
    14

    Завистливите крепостни селяни от Коматево с доматената емблема да пийнат студена вода с мента, валериана и глог, че няма повече легла в кардиологията на пещерско. Знаем че умиииирате от яд очсквахте да паднем, но взехме че спечелихме точка.Вие ни кълняхте, че до 5ия кръг няма къде да вземем точка, но пак си правихте сметки без кръчмар, дребни, завистливи и злобливи жълти душички, а какво стана Локомотив няма загубен мач за разлика от грандоманския жълт отбор.Добре, че направихте тотото с дебелия Венци.Ако вземе да ви думне ЦСКА и после ви сипят и портокалите отивате идвате в реалността.Победа навън срещу Етър, равен срещу Левски у дома и равен срещу Лудогорец в Разград, макар и да не играха с титулярния си състав добре ли е, жълтъци? А?Бързате да ни погребете, но накрая да не се отзовете в дупката вие, гробокопачи!

  17. 19
    6

    Днес отбора ни направи горди с играта си!
    Страхотни бяха! Тва е най-важното от вдичко! Такава динамична и смислена игра не бях гледал от години от наша страна! ГОРДОСТ,ТОВА Е ЧУВСТВОТО!

  18. 20
    13

    Жълтата сган потвърждава поговорката – “Крадеца вика дръжте крадеца “.
    Сган, този мач няма нищо общо с подарената купа.
    Точката НЕ Е подарена!
    Истината е че акъла на Лайногорец бе другаде. Нямаха необходимата концентрация и правиха много грешки.
    ТОВА Е ИСТИНАТА.

  19. 13
    9

    ot zaklet fen v4era kazah LOKO NQMA DA ZAGUBI MA4A E X2 I POZNAH A SQ NA NQKOI V TAPITE GLAVI STE POVTORQ KAKVO KAZAH UTRE BOTEV STE ZAGUBI…LEKA NOST I SAMO LOKO

  20. 10
    11

    След тая подарена точица, обещавам постоянно да въртя вувузели на домусовия.

    • 10
      5

      5Вие въртите свирки и На Гриша И Зализания делски Сателит

  21. 12
    12

    Да благодарим на Домуса, че ни подари тази точица. Любов завинаги!

  22. 21
    10

    Имаме много добър отбор. Много малко ни липсва. Гордея се, че съм локомотивец

    • 14
      16

      Глупости, финала за купата си го спечелихме по честен начин /и аз не си вярвам, тъй де/ , ама за пред хората това ще говорим.

  23. 19
    9

    Прекрасна игра! Това е най-важното!!!!!!!!
    С Камбуров в състава никога нямаше да играем така!!!-

  24. 20
    11

    Всеки трети коментар на коматевските селянки е също толкова тъп като предишните два.

  25. 11
    15

    Домуса е наш човек. Все така да дарява точки, както тая вечер и както в края на миналия сезон.

    • 11
      7

      Ваш е ами жълтък Купата ви даде Педал от Трактор!

  26. 23
    10

    Браво на момчатата!! Мъжка игра!! И съдията не можа да помогне на Лайноходец

  27. 9
    20

    Спорт ТОТО. Добри пари изкара Домусчиев, а небългарите ще хвърлят гюбеци за подарената точка.

    • 5
      11

      Не бе. Дарение за социално слабите бандити.

  28. 17
    3

    Същата работа като с Левски. Отзад защитата 6+ . Отпред пълна трагедия. Ясно е че без нападател не може да се продължава дълго!!

Коментарите са затворени