Изиграхме доста мачове, в които показахме, нe сме изостанали в подготовката и може да се борим срещу силни съперници. Още не сме се запознали с противника, но до- колкото чувам са силен отбор. Моето мнение, че в защитата на Ботев сме събрани доста добри футболисти. Както млади, така и по-опитни. Минев  е страхотен футболист, като най-важното му качество е характерът на победител и непримиримостта му на терена. Всеки отбор трябва да има такъв човек, който да дава стимул на целия колектив. Да не забравяме, че е играл в Шампионска лига срещу много силни съперници. Съставът на Маритимо е бил напуснат от 12 футболисти и са дошли 12 нови. Тепърва що гледаме видео, но в съблекалнята не сме притеснени.

Много пъти сме си говорили помежду си е съблекалнята, че имаме сили да продължим в Европа. Разбира се, че трябва да ни покрие и късметът. Но трябва да вървим стъпка по стъпка, но съм сигурен, че ще е много трудно. От нас зависи.

Продължаваме на всички фронтове с еднаква мотивация и със сигурност ще търсим място в Топ 6 в първенството. Много е добре, че победихме Славия в София.

Аз имам договор с Ботев за още една година и съм се концентрирал върху това да дам, каквото мога за един силен сезон на тима. Ако нещо се случи, ще го мисля, но сега нямам фиксидея за трансфер.

1 КОМЕНТАР

  1. 27
    1

    Чест му прави на Виктор, че остана в Ботев, въпреки, че предполагам, си е левскар от дете. Антонио направи емоционален избор, връщайки се в Левски в неподходящ момент и навярно аега съжалява. От едната страна е магията на Ботев и супер колективът, гарнирано с участие в Европа, от друга – дуетът БориМитов, които и от Марс се вижда, че са некадърници…напрежение, натиск, търсене на резултати на всякаква цена, претенции за титли като и на тях им е ясно, че са много далеч от това….абе, Левски, с една дума.

    Желая му на Виктор все така да ни радва, никакви контузии и ако не е в Ботев, то да е с успешен трансфер навън.

Коментарите са затворени