Инициативна група привърженици на Локомотив Пловдив излязоха с открито обръщение към собственика на клуба Христо Крушарски и голмайстора Мартин Камбуров, който преди 10-ина дни напусна черно-белите. Под текста са се подписали над 70 души, които обаче не са показани нито като имена, нито като подписи. Проверка на PlovdivDerby.com показа, че писмото е изпратено в софийския отдел на БТА.

Ето обръщението без редакторска намеса:

Локомотив има нужда от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има нужда от Локомотив

Преди около 10 на дни конфликт между собственик и футболист доведе до напускането на последния. Нищо по-естествено и едва ли би имало такова значение ако се отнасяше за “някакъв” футболист. Но отбора напусна Мартин Камбуров – Капитанът, Лидерът, Голмайсторът, човекът, превърнал се в емблема за Локомотив!

Човекът, носил радост, гордост и незабравими преживявания за черно-бялата публика толкова години наред! От фантастичния Шампионски сезон до последното дерби с “Ботев”!

И този футболист да си тръгне от Лаута през задния вход?!!!

Не, това е нелепо безумно и абсурдно!!!

Затова призоваваме :

Мартине, преглътни горчилката и емоциите си в името на Локомотив и хилядите привърженици, които те обичат и се върни в отбора !

Там, където ти е мястото! Имаш още несвършена работа! Още не си дописал историята си….! Ти си нужен на Локомотив и Локомотив е нужен на теб!

Г-н Крушарски, Вие сте “Капитана на кораба” и това е безспорно! Като опитен и зрял ръководител, очакваме да проявите разум , далновидност и разбиране и да върнете Мартин Камбуров ! Хората ще оценят по достойнство този жест!

От инициативна група привърженици на Локомотив Пловдив

20 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    7

    Спокойно жълтурчета подготвил съм ви големия кожен възпитател за 10 кръг. Скоро ще е….

  2. 10
    6

    Не мога да плащам на Крушо, за да играя в Локомотив, пък и приятелката дати ми я намери …

  3. 13
    13

    Значи, да обобщим.

    От една страна: “Мартине, върни се!”
    От друга страна: “Крушарски, върни Мартин! ”

    От една страна: “Мартине, ти си нашия капитан!”
    От друга страна: “Круши, и ти си капитан, ама на Кораб!”

    На кой кораб бе, приятели, на Кораба-майка ли ?!

    Честно казано и аз се обърках. В практиката си на психиатър рядко се срещат такива случаи на разделение на групово съзнание. Ако е индивидуално, си е чиста шизофрения, но тук е трудна дори диагнозата.

    Нека го наречем “Джипсифрения” – масова шизофрения, настъпила в главите на група джипсита.

    • 10
      7

      Привърженико на Ботевъ 2011, първо се справи с правописа! След това се прави на интересен!

    • 4
      5

      по новите правила този трябва да бъде изтрит. Има ли правила или няма?!

  4. 10
    5

    Всеки фен на Локомотив има право на мнение. Ако т.н. групи са против връщането на Камбуров да го кажат публично. Ако не го направят значи са съгласни с цитираното в статията обръщение на друга част от феновете.

  5. 5
    19

    Тази декларация е писана от ИНТЕЛ ЛОКО и няма НИЩО ОБЩО с ТС и групите!!! Камбура да си стои където е!

    • 2
      6

      всяка група е важна и има право да си изкаже мнението. Важно е да се знае и, че това е мнението само на група хора. Има и инакомислещи. В това няма нищо лошо. Истината трябва да се казва цялата такава каквато е

  6. 8
    12

    “Една птица пролет не прави”Мартин няма да ви спаси от унижението този сезон!!!!!!!!

    • 3
      2

      За какво унижение говориш колега? Ние си знаем, че в първата 6-ца трудно ще влезем. Ще си направим хубави мачове у дома, някои и срещу водещите отбори, ще има и такива в които ще сме трагични. БГ футбол е. Надявам се хората да се върнат на стадиона, а отбора да се забавлява на терена – колкото могат толкова. Все пак половин отбор стабилни играчи ни напусна. Вие ще сте по-силни този сезон – лично мое мнение.

  7. 18
    30

    На Мартин мястото му е в Локомотив….там трябва да стане голмайстор номер-2 във вечната ранглиста….а и да може да излашка още някоя ножичка на жълтурите.

  8. 17
    28

    Неградските да мълчат че ако се върна пак ще има Задна

  9. 19
    8

    тези 70 фена си имат тяхната позиция. Няма нищо лошо. Ако стане добре, но вайното е в отбора да има ред и дисциплина.

  10. 28
    11

    Някой пита ли ме може ли да пускате декларации!!!!!!???????

  11. 25
    10

    Много от нас не желаят един от играчите да играе, когато поиска! Всички локомотивци искат капитан и лидер, който да се раздава всеки мач, да надъхва отбора и да гори за него!
    Това Мартин Камбуров не го е правил никога! Няма и как тепърва да започне!
    Мартин сам реши да си тръгне. Наистина това не беше начина, за раздяла с голнайстора на клуба ни от последните години, но той реши така! Може и някой(я) да му е помогнал, но това си е за негова сметка!
    Локомотив рано или късно трябваше да се раздели с Камбуров и да поеме по пътя си, без него! Е, този момент дойде, а до намирането на нов голмайстор пътя няма да е лек! Това го знаем всички!

Коментарите са затворени