Президентът на Ботев Пд Ангел Палийски заяви, че е нормално от Маритимо да се заканват преди мачовете от Лига Европа. ‘Всеки иска да е победител. Това не значи, че ние не целим да продължим, надявам се, че ще бъдем достатъчно мобилизирани и ще постигнем добър успех в четвъртък 8 Бургас. Това, че президентът на Маритимо ни обръща внимание, е добре. Предишните два

 

съперника (б.р. – Партизани и Бейтар) подходиха с по-голямо самочувствие, мислеха се за по- силни, а се видя, че абсолютните фаворити сме били ние*, каза Палийски пред БНТ.

“Това, което успях да направя, е, че забраних вмешателство в съблекалнята. Всички права са на спортно-техническия щаб. Това се отрази добре на отбора. За резултати трябват време и спокойствие. Аз не позволявам да iма напрежение в тъма. Имаме срещи с треньора – казваме нещата помежду си и решаваме проблемите. През миналия сезон бе тежко. Ако нямах разбирането на отбора, нямаше как да запазим това спокойствие. Момчетата вярваха, че ще успеем да преодолеем миникризата. Благодарение на тях и тяхната подкрепа, нямаше как да не се случат нещата’, каза Палийски.

Той допълни, че Стивън Петков ще изкара пробен период в състава, а Омар Косоко със сигурност остава за мачовете с Маритимо. Най-вероятно след това французинът ще бъде продаден на тим от ОАЕ.

12 КОМЕНТАРИ

  1. Целият мач Маритимо – Лас Палмас 1:1,отпреди два дни, с отлично качество.
    Свържете се с Николай Киров, който го познава и му дайте линка….

    https://youtu.be/9E5XeIQH0Ng

  2. 12
    3

    Има и още нещо дори и да осигурим голяма заплата за Косоко, това може да развали отношенията не е чак 5 пъти по добър от другите футболисти за да взима 5 пъти по висока заплата …
    Лошото е че на мача със Славия ми се видя че доста е вирнал носа и в повечето ситуации пречеше отколкото да помага, дано не съм прав и да играе както може в четвъртък.

    • Косоко, както и останалите футболисти са част от капитала на нашия отбор
      с който се опитваме да боравим максимално най-оптимално в интерес на клуба.

  3. 8
    7

    Ако искаме да направим нещо запомнящо се и забележимо,никаква продажба на Косоко.Тези 250-300 хиляди долара са избити само в първия мач с Партизани.Ако искаме да постигнем И нещо добро в Бг,състава трябва да се запази ,дори и да се надгражда .Мисля,че има достатъчно спонсори които могат да осигурят приятна заплата на Косоко и компания.Защото тези момчета заслужават нещо повече.Мисля ,че го доказаха в Европа

    • 12

      Ами иначе зимата си тръгва без пари! Освен това ако сега не го пуснем, ще започне да бойкотира, слаби игри и т.н. на сила хубост не става! 40 000 долара ще е заплатата му в новият отбор, нямаме право да го спираме!

    • 2
      1

      Ако калкулациите покажат, че сме на печалба
      и 40 и 50к ще му дадем
      само ние феновете да не внасяме раздори

    • 2
      11

      СПОКОЙНО ТОШЕ,ЩЕ МУ ПЛАЩАМ,НЯМА ПРОБЛЕМ НАЛИ И КУПА ВИ КУПИХ…

    • 2
      3

      Затънали сме играе до шия в дългове , не можем да плащаме толкова , а ако заиграе слабо ?

  4. 12
    3

    Ачо, стадиона майн, стадионааааа! Размърдайте се. Отборът си е ОК, за без пари – толкова. Ама стадионче трябва.

    • 2
      6

      И без стадион взехме купата. Майната му на стадиона. Искаме резултати, за да върнем изстрадалите си фенове.

      • 1
        5

        Да не забравяме и стимулирането на агитката !
        Без нас отбора е без 12ти играч.

        • 7
          1

          Ееееххх мангал прост лаутенски крадлив, ПИУДАТИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА!!!

Коментарите са затворени