Бъдещето на звездата на Ботев Омар Косоко продължава да е неясно. Сръбски мениджъри са се свързали е французина и са му обяснили, че го иска клуб от ОАЕ, в който играчът ще получава по 40 000 долара на месец. Само за справка ще споменем, че в Коматево техничаря се разписва срещу 3000 евро всеки месец. Разликата в парите определено е огромна, което няма как да не накара Косоко да се замисли за бъдещето си. Въпросът е обаче дали наистина има такъв отбор или просто става дума за някаква измама, пише Меридиан Мач.

„Към момента Омар Косоко все още не е преминал в друг клуб. Изчистваме детайли по евентуален негов трансфер в емирствата”, призна личният агент на играча Болеслав Козаксвич. На въпрос дали Косоко ще остане при “канарчетата” и за предстоящите мачове срещу Марнтимо от третия предварителен кръг на Лига Европа, той отговори: ,.Още не може да се каже със сигурност”.

Бившият играч на ЦСКА не веднъж е споделял, че ще бъде докрай коректен е Ботев, тъй като именно пловдивчани го върнаха във футбола. Той поддържаше форма в аматьорския Мант. преди Николай Киров- Белия да му подаде ръка и да го вземе на проби. След тях Косоко парафира договор е “жълто-черните”.