Президентът на Маритимо Карлош Перейра похвали Ботев (Пловдив), но изрази увереност, че неговият тим ще елиминира българския клуб в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

„Българите показаха, че са отбор, с който трябва да се внимава. Ние обаче вярваме в нашия тим. Ще отидем да играем в България срещу труден съперник. Уважаваме нашия противник, но не се страхуваме от него. Ще опитаме да спечелим и двата мача – и като гост, и в Маритимо“, заяви Перейра пред „Сапо де Спорто“.

Президентът на клуба от остров Мадейра коментира и искането на треньора Даниел Рамош за нови попълнения на отбора.

„И аз искам да имам Ферари, но няма пари да си купя. Продължаваме диалога с треньора и вратата ни не е затворена за нови попълнения. Всичко може да се случи“, допълни босът на „зелено-червените“.

Карлош Перейра призна, че гвинейският нападател Алхасан Кейта може да бъде преотстъпен на друг отбор. 25-годишният футболист иска да напусне, за да играе повече, но за момента към него няма проявен интерес.

 

4 КОМЕНТАРИ

 1. Ха-ха-ха Ама много уверен президент имат тези сополчета от Маритимо. Само Ботев, искам ги и тези в подводницата 🙂

 2. 19
  2

  Дайте по спокойно. И аз мисля, че ще ги отстрани, ама и преди евреите имаха по големи шансове уж, ама ги думнахме. Да не стане обратната ситуация. Хладен разум и спокойствие за момчетата. Но аз съм сигурен в Белия!

 3. 9
  6

  Той той се изцепи … с това Ферари! То целия им отбор струва към 4-5 милиона ЕВРО!!!

Коментарите са затворени