Ботев Пд е на път да продаде Омар Косоко в ОАЕ. Трансферът на френския нападател с бенински корени в емирствата се пече в момента. Още на 26 юни първи информирахме, че Косоко е желан от клуб от ОАЕ.

 

 

„Към момента Омар Косоко все още не е преминал в друг клуб. Изчистваме детайли по евентуален негов трансфер в емирствата, ОАЕ”, призна пред Marica.bg агентът на играча Болеслав Козакевич.

На въпрос дали Косоко ще остане при канарчетата и за предстоящите мачове срещу Маритимо от третия предварителен кръг на Лига Европа, той отговори: „Още не може да се каже със сигурност”

9 КОМЕНТАРИ

  1. 18
    1

    ДОЙДОХ , ВИДЯХ , ПОБЕДИХ ….. ОТИВАМ ДА НАТРУПАМ КИНТИ ЗА ГОДИНА , ДВЕ ….. И ПАК СЕ ВРЪЩАМ В ,,БОТЕВ,,, ДА СИ ДОВЪРША МИСИЯТА , А ИМЕННО ДА СЕ ГАВРЯ С ЧЕРНО-БЕЛИТЕ ЦИГАНКИ И ИМ ПЪЛНЯ С ЧЕРНИ ЧОВЕЧЕТА ВСИЧКИ ДУПКИ …..

  2. 3
    33

    Дейба ващта мама жълтоциганска – Махам се от село!

    • 21
      2

      Най-накрая да се появи от мишата дупка 1 черно-бял плъх. Никакви мишоци ме видях след категоричното 4:0. Честита победа на всички ботевисти! Всичко засега е ОК. Успех на Косоко! Не забравяйте-Няма незаменими хора.

    • 13
      1

      Дейба ващта мама локомотивска!
      Ши търпити щото ши ми издете хляба!

  3. 23
    3

    За мен сметката е проста и дано ръководството постъпи разумно.Има вариант и вълкът да е сит и агнето цяло.Косоко е оснвно значение за отбора в момента.Без него отбора ще изглежда по съвсем различен начин.Той има договор с нас до Декември.До колкото разбирам парите които ще вземем за него не са някакви космически.При така стеклите се обстоятелства за нас в ЛЕ,целта влизане в групите въобще не е невъзможна,а напълно реална.Косоко да помогне да опитаме да влезем в групите и след това да подписва е емирствата.

    • 15
      2

      Има и вариант в който и той да спре да играе или загуби форма или се контузи и т.н. Момента е много фин !

  4. 20
    3

    Крушарски -ЩЕ ПРОДАВАМ ЩЕ КУПУВАМ И ТАВА Е В МОЕТО ЛОКО Който не слуша ще яде дръвцето

  5. 50
    8

    ХАХА Ние в Локото пък ще продадем Кики или Крумов в Аржентина Нашият президент има канали там ИМАМЕ ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ

Коментарите са затворени