Легендарният нападател на Локомотив (Пловдив) Георги “Гочо” Василев коментира кризата, налегнала тима от “Лаута”. Сребърният медалист от Олимпийските игри в Мексико през 1968 година направи паралел със своето време.

“Не мисля, че има някакъв сериозен конфликт в Локомотив. Доколкото разбрах, Христо Крушарски е платил заплатите на футболистите. Тогава какво искат? Нали всички разбират, че ако Крушарски си тръгне, Локо ще фалира. Надявам се да не се стигне до такава ситуация. Той много обича отбора и вярвам, че ще продължи да издържа и развива клуба.

Крушарски не е мошеник, аз много добре познавам нечестните хора, а той не е такъв. Играчите трябва да разберат, че той има бизнес и сигурно невинаги работите му вървят идеално. Той има заводи в Аржентина, може би изпитва някакви трудности. Очевидно е, че не може да плаща на секундата, но това ставаше само по времето на Георги Илиев.

Иначе всички отбори в България имат трудности, нали. Всички, с изключение на Лудогорец. Не знам защо Мартин Камбуров си тръгна. Той вършеше работа, но може би в случая трябваше да се разбере със собственика в името на клуба.

Струва ми се, че днешните футболисти са много накъдрени, много разглезени. Искат всичко и то на минутата. Получават хиляди левове, така че могат да правят и компромиси. Не съм в клуба в момента, иначе щях да ги науча. За нула време щях да ги строя в две редици, но съм далеч и гледам нещата само отстрани. Щях да ги попитам какви са и какво са дали на Локомотив (Пловдив), за да имат такива претенции.

Аз тогава какво да кажа? Вкарал съм 157 гола, за които съм получил всичко на всичко 300 кебапчета. Ами че аз трябва да правя стачка всеки ден! Но такива са времената. Преди бяхме романтици, играехме за чест, за клуба, за публиката, за удоволствие. Сега играят за пари. Разбира се, че трбява да се плаща, но е нужно и разбиране. Хубаво е играчите да се усещат от време на време, но не виждам да го правят”, сподели Гочо Василев пред “Меридиан Мач”.

22 КОМЕНТАРИ

 1. 10
  2

  Гочо е велик играч и човек!! Истинска легенда, на която мястото и е на Лаута. Ето такива като него имат право да се отъждествяват с Локомотив!

  • на имитатора да го духа Аз мисля като Крушарски

 2. 10
  12

  Момчета, нямаме ляв бек…Васил Божиков в момента е свободен.Идеален е за нас, ще заспи отляво! Нека някой да се свърже с Войнов, Чаво или Крушарски и да го вземат веднага, докато другите отбори още не са реагирали.

  • 16
   23

   голям – метър и половина
   ташак си беше
   ташак си остана 😉

   • 8
    3

    Ава тъшак тъшак ама как на пореше навремето бати Гочо само ний стрямалий си знаем ва да сейба.

   • 3
    1

    А като прави челна стойка на центъра на терена при 7:1, ташаците му знаеш ли в коя уста бяха?

 3. 29
  14

  Цигани – марш на лаута да лапате парцала на гранде президенте крюшо – че инак ще ядете дървото!

   • 11
    4

    Да идваш да ми лапнеш колеца, това ти вика манго.

 4. 12
  13

  ахахах нали, едно време са ги лъжели, ч еги обичат и айде, сега обаче вече не хваща дикиш тоя лаф, искат мангиззз аахахха

 5. 8
  12

  ахах нали, едно време ги лъжеха, че ги обичат, ама сега не хваша дикиш вече тоя лаф, искат мангиз ахаха

 6. 29
  19

  Освен 300 кебапчета, колко пиене изпи с тях?

  • 23
   23

   Ей тъпанар уникален. Ако си малко запознат ще знаеш че бате Гочо алкохол не близва за разлика от една друга легенда .

   • 7
    7

    Чико не пие ………. коресилин и нафта , стига сте го плюли човека , ха,ха.

 7. 51
  4

  Гоче , голям си , ама времената са такива и курвите скъпи !!!!!

  • 10
   9

   ахахах нали, едно време са ги лъжели, ч еги обичат и айде, сега обаче вече не хваща дикиш тоя лаф, искат мангиззз аахахха

   • 17
    7

    Изобщо останаха ли им легенди които не са се изгаврили още с тях ?

Коментарите са затворени