“Имам си и отбор, и действащ договор с него!” Това заяви пред репортер на PlovdivDerby.com бранителят Иван Иванов, помолен да коментира има ли вероятност да се завърне в Локомотив Пловдив. Интересно е, че преди няколко дни се появиха информации, че Иванов напуска със сигурност Аресал Тула и води преговори за прекратяването на договора му. Гонг дори написаха, че руснаците са обявили раздялата между двете страни. Проверка на PlovdivDerby.com в сайта на братушките показва, че Иван Иванов е поставен в трансферната листа заедно с още двама негови съотборници, тъй като не попадат в сметките на клуба. От Арсенал Тула дори завършват съобщението си с пожелание за успешна кариера на Иванов и двамата му съотборници. (ВИЖ ТУК).   “Имам договор за още 1 година”, добави юношата на ЦСКА.

 

16 КОМЕНТАРИ

 1. Не спират прекрасните новини за бежанците…бухахахахаха.

  • 4
   3

   Камбуров и шайката му предадоха Локото…. АЗ ОБАЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ПРЕДАМ ГОСПОДИН КРУШАРСКИ…. ТОЙ Е ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ

 2. При мангалите ли? Не, благодаря. Времето на ТКЗС-тата приключи отдавна. ДНес работим за пари, а не за комсомолска слава.

 3. никой не иска в маалата..
  то нас кой ни брои за живи , та да идват

 4. 5
  16

  хаха. жълтите подводници пак се разтревожили дали в Локо се плаща? Плаща се, плаща се. Може да не е на секундата, но се плаща и то не с пари от тотото, Дормуша или Пеевски като при вас

  • 9
   1

   Не разбрах в Ботев се плаща с пари от тотото ли, от Дормуша или от Пеевски? Айде уточнете се.

   • Важното е да каканижем,без да мислим. То с какво да мисли де….

  • Плаща се казваш.И 6ога се плаща,щот Камбуров каза че два пъти в годината, като веднаж е дал той парите.

  • на имитатора да го духа Аз съм съгласен с Мартин

 5. 21
  2

  Да ми даде назаем някой лев, че да платя по още една заплата и да започва в Локото!

 6. 25
  3

  Тоя Иванов ако си плати ще играе в моето Локо. Ако ли не ШУТа… ХА ХА Аз ще ги сложа на място всичките на Лаута .Или ще играят по свирката ми, или ДРЪВЦЕ.. Камбура се опъна и е аут. Ама феновете по форумите ме харесват.. ЕВАЛА.. Имам си аз говедарски чар и това е. Вчера говорих и с ЛИГЕНДАТА пред касата на стадиона .Той ми каза да не се церемоня много с футболисчетата …ЦИТИРАМ -ДЕ….. тяхната мама локомотивска, Пари ще искат? Ние навремето играехме за тройка кебапчета с гарнитура и чифт гуменки …….

 7. 28
  4

  Като разбра, че трябва да ми плаща за да играе в Локото, че ще му намеря приятелка, за чудната високопланинска база на село и че съм построил трибуна Бесилка както обещах, незнайно защо ми тегли една майна?! Сигурно не е бил комсомолец и ще иска заплата! Ай сиктир! Наздраве!

 8. 24
  5

  Щеше да дойде , ама му казах че задължително трябва да масажира дедовият с език и избяга.Само феновете ме желаят : , тия разпоретини

  • 2
   2

   И АЗ И АЗ… КАМБУРОВ СЪС ЩАЙКАТА СИ ТЕ ПРЕДАДЕ…… Но АЗ НИКОГА

Коментарите са затворени