По две заплати в мъжкия отбор на Локомотив Пловдив и по една в школата! Това са парите, които се очаква днес Христо Крушарски да раздаде в черно-белия клуб, предаде репортер на PlovdivDerby.com. По наша информация пари ще има и за работниците в клуба. Както вече ви съобщихме Крушарски пристигна на Лаута в 15:00 часа. От тогава продължава срещата му с треньорите от школата на Локомотив Пловдив. В момента те обсъждат, какви постъпки трябва да се направят за нормалното функциониране на академията. Крушарски е заявил, че ще изчисти и по още една заплата в школата до сряда.

28 КОМЕНТАРИ

 1. 7
  3

  Мангалите взеха заплати с 3 месеца закъснение и отново са на вихъра на вълната! Колко малко му трябва на чавето да е щастливо.. Не обръщайте внимание на жалкото си турско отборче, което трудно ще доживее и края на сезона, не обръщайте внимание на това, че най-голямата ви легенда в последните 20 години ви се изплю в лицето и си би шута. Не обръщайте внимание на това, че президента ви е виден алкаж без стотинка в джоба, който ви прави за смях със всяко свое следващо изказване. Празнувайте мангали, правете деца, Вековния Ботев от хилядолетния Пловдив загуби!

 2. 7
  1

  Добре де, тея хора не са ли чували за банкови сметки и че може да се правят ежемесечно преводи по тях? Всичко на ръка ли получават? Странна работа – да чакаш някакъв вожд да дойде да ти даде парите на ръка (и то не малки суми) в 21 век.

 3. 12
  1

  Голям Христо Крушарски, много голям! ГРАНДЕ ПРЕЗИДЕНТЕ!

  С този човек начело ще вдигнем титлата!

 4. 6
  15

  Ще стане много интересно, ако жълтите гаванки след загубата от Пирин паднат и от израелците, а втория кръг отиват на Славия, където белите котенца на Венци ще им ощавят перушината.Какво ли би се случило, ако това се случи?
  Стойте и гледайте как тия селяни ще минат напряко пътя от осанна до разпни го за Белия.Горкият човечец…идея си няма, какво го очаква съвсем скоро с тази селска, като манталитет сбирщина.

 5. 10
  12

  ВСИЧКИ НА ЛАУТА В НЕДЕЛЯ СРЕЩУ ГОВЕДАТА. МОМЧЕТАТА ИМАТ НУЖДА ОТ НАШАТА МОЩНА ПОДКРЕПА

 6. 11
  6

  Ибете ни майката на нас – важното е че жалтити панднаха вчера —- аааа бахти кефа!

 7. 9
  11

  Локомотив Пловдив е лидер в класирането на Първа лига. На другия полюс в класирането (последно място) е отборът от Коматево – Путяф. Тази седмица ще е много весела за всички били те пловдивчани, или хора от родопската яка.

 8. 11
  11

  Снощи се разкрачихме на Пирин заради купата , сега г-нКрушарски ни го сложи , не мог да си представя в четвъртък като ни изсулят евреите….

  • 11
   3

   Започнах да пия валериан брат , замезвам с държавен вестник…..

 9. 10
  4

  Дънните риби от язовирите до близките села пак са в потрес. Няма страшно свикнали сте да сте в покрайнините и на дъното. Надувай балоня

 10. 9
  15

  “…Това са парите, които се очаква днес Христо Крушарски да раздаде…” Както винаги всичко на Лаута е в сферата на научната фантастика, Крюшо се гаври с черно-бялата паплач.

  • 10
   3

   Няма нищо по-важно!!!
   Ако ще и да се закрием!
   Само “Локо”

 11. 13
  6

  КАТО ОТВОРИМ КЛАСИРАНЕТО,ВСИЧКО СТАВА ЯСНО…
  ЛОКОМОТИВ Е ПЪРВИ,А ЖЪЛТИТЕ ДЪННИ ИБАНИ РИБИ 13 ТИ

  • 6
   5

   Але але ооо вие Велбъжд сте и на Крюшо сте проститутките !

 12. 17
  14

  Чудесна новина! Това значи, че Крушата остава и цирка продължава 😀

  Да е жив и здрав Дон Крушон де Архентинос и да иляди начело на циганския отбор!

  • 13
   10

   Къв цирк, бе селски. Цирк сте вие, щото ва лашкаме където ви хванем. Бием си цска, лудогорец и левски редовно и в софия. Свършихме 5 място вие 9. Сега сме първи в класирането. Така, че цирка е само в твоята куха лейка. Черно белия терор продължава

   • 9
    8

    Били 1-ви, ахахахаххаха… след първи кръг ли бе, Мюмюне? Ахахаха… Е, няма такива дебили като вас, цигани прости.

    Ние взехме КУПАТА, а бай Мангал се радва, че били 1-ви… след 1-ви кръг 😀 😀 😀

    • 6
     5

     Кажи колко жълти трътки изпратихте да опъне Гела за да ви пусне купата? Ама той ще продължи клатенето, а вие се бийте в гърдите с тази купа. 1 купа = на турска сперма в човките!

     • 7
      3

      Изпратихме само майка ти, но я върнаха. Била бракувана стока.

      Иначе статистиката е следната:

      БОТЕВ – 3 КУПИ

      ЦИГАНИ – 0 КУПИ…

   • 3
    2

    И като свършихте 5-ти, купа спечелихте ли, в ЛЕ ли играхте ? Какъв терор бе манго ? Лайногорец ви ебаха с 4-0 на лайнута, вашите гей партньорки от Подуене ви онодиха с 5-0 ! Но този резултат не е непознат за вас.

  • 12
   8

   Асене, ние циганите от ботив само кинти ни се привиждат, търси си ги от нашто чеве бай Ачо

 13. 17
  11

  Болят ли ви Жълтити трътки от Порното с Пирин вчера…А идват и Еврейски шнурови в Четвъртък Видов ден!

 14. 13
  10

  Моля, не звънете. Няма свободни линейки

 15. 15
  11

  Ей сега вече ще почнат масовите самоубийства сред селяндурите. Това им беше капака и след снощното порно с Пирин.

Коментарите са затворени