Израелски твканал (под шапката на европейски гигант) става причина мачът между Ботев и Бейтар в четвъртък на “Лазур” да бъде преместен с час и половина по-рано.  От медията са офертирали прилична сума пари на жълто-черните, за да може излъчването на реванша да започне в 19 часа, пише Марица.
Причината е, че от 20 в Израел ще бъде предаван мачът между Бней Йехова и Тренчин (в Петах Тиква на “ХаМошава”). Първият двучай в Словакия завърши 1:1 и мачът се очертава по-сигурен за израелски успех. По тази причина от медията смятат да променят началния час на Ботев – Бейтар от 20.30 на 19.00.

Като компенсация за неудобството от твканала са предложили на Ботев стабилна сума във валута. Точният и размер не е ясне, но се твърди, че ще компенсира приходите от затворените блокове и ще е напълно достатъчна за покриване на разхода за двойно увеличение на заплатата, с която Ботев ще пробва да задържи Омар Косоко.

За промяната на началния час се очаква само съгласие от Бейтар, а от УЕФА нямат никакви претенции.

Към този момент от Диема няма никаква индикация за смяната. В програмата на Диема спорт 2 пише: “20.30 Футбол: Ботев Пловдив – Бейтар Йерусалим, мач реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа, директно

8 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  2

  Продадох ви купата,продадох ви мача с абланците,продадох мелодия на годината,а вие 15000 евро не може да ми върнете …Почвам да продавам на локото… от понеделник 18:00

 2. 10
  2

  Еххххх да можех и аз да опъна малко финанс та да видиш как ще седна в понеделник в офиса и ще раздавам заплати с гордо вдигната глава все едно им правя подаръци за Байрама! Ама е на, ще им дам пак по половин заплата а ще пуснем заглавие “Пари в Локо” и отново по стар комсомолски обичай ще ги изманипулирам тея неграмотни, безпризорни цигани!

 3. 7
  32

  Така и на проститутките се предлагат пари , за да сменят дупката за влизане на питонЯ.

  Ще приемете, не се косете излишно с коментари .

  • 20
   2

   все едно има нещо срамно. дават ли ти — взимай.

   • 3
    2

    Дават ли ти го ФОСТАТА лапай, д’ейба и тъпото вугарско племе !

  • 9
   2

   Аз и майка ми това си знаем от личен опит и стаж
   придобит в турски тирове на магистралата

  • 4
   1

   И какво,да откажат офертата за да ти угодят на простотията?Бах ти загубака си.

Коментарите са затворени