В Локомотив Пловдив явно са пропуснали да кажат на Войн Войнов за това, че президентът на клуба Христо Крушарски призна пред няколко медии, че Мартин Камбуров е пожелал да напусне отбора на смърфовете след разговор с него. Така специалистът заяви пред телевизията след мача, че Камбуров е контузен и бе поставен в конфузно положение. Със сигурност Войнов се опита да защити имиджа на Локо Пд с изказването си. Той нямаше как да знае, че родните медии гръмнаха с новината за Камбуров час преди мача. В този момент Войнов е пренареждал състава си и със сигурност не е следял, какво пишат сайтовете.
“Не си правих илюзии, много тежък мач, поздравявам и съперниците ни, извадихме малко и късмет накрая, но заслужено спечелихме. Срещу всеки тим ние ще играем за победа, казвам го и на момчетата, заради феновете ще дадем всичко от себе си”, коментира Войнов.”Камбуров има проблем с коляното, докторът така каза, вчера на тренировката е получил нещо, липсваше на отбора, но победата над Етър е заслужена”, допълни Войнов и по повод случилото се с Камбуров, който си тръгна преди двубоя.
“Очаквам феновете да бъдат тройно и четворно повече, за да се представяме добре и в следващите срещи”, завърши изказването си треньорът.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    11

    Колко типично – циганин лъже като циганин… и то в национален ефир!

  2. 16
    18

    Столипиновски мишки, типични пумаци, вечно лъжат мажат.

Коментарите са затворени