Ботев Пловдив замина рано сутринта за първия мач с Бейтар Йерусалим от втория квалификационен кръг на Лига Европа.  Двубоят ще се играе в четвъртък, 13 юли, от 21.00 часа. “Очакваме тежки двубои, защото играем със силен противник. Имахме възможност да изгледаме няколко техни мача, те са в почти същия състав, като от миналата година,” коментира старши треньорът на Ботев Николай Киров на път за Израел. “Имаме достатъчно време до мача да се възстановим от пътуването.” “Нямаме други проблеми освен контузията на Балтанов. Надявам се да успеем да се справим с този противник,” допълни Киров. “Определено те са по-титулуваният отбор в последните години, но ние сме отбор, който обича да играе с топката, който води играта. Ако имаме тази възможност, ще го направим,” каза наставникът на Ботев. На въпрос дали е благоприятен фактът, че Ботев отново е домакин на реванша, той смята: “Не мисля, че в съвременния футбол това е от такава важност. Надявам се да сме направили точните изводи, играчите да подходят сериозно. Важните неща са спортно-техническите.” “Пожелавам успех на всеки български отбор,” заяви Киров, след като Ботев се засече с Левски на летището. Николай Киров бе категоричен, че  Ботев се е готвил за сгъстен цикъл от мачове и с ротация в състава ще се справи с него.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  1

  Реших да си направя експеримент с горния пост, но изглежда че и феновете на Ботев не сме от най-умната част от пишещите тук.

  Нека се върнем бременни с победата, която ще се роди тук, на Лазур.

  Напред мой Ботевъ , теб обичам аз !

 2. 22
  3

  На добър път
  и да се върнете с победата ?

 3. 5
  24

  Важните неща съм ги взел с отбора – вазелин за леко проникване и памперс, ако някой момък от отбора се надриска.

  • 24
   3

   ТИ НОСИ ТЕЗИ НЕЩА В ГУВЕДАРЦИ ЧЕ ТАМ ПРИМИРАТ ОТ ГЛАД И ЖАЖДА И СА ГО УДАРИЛИ ПРЕЗ ПРОСОТО В ОТБОРА ….ПОМНИШ ДУМИТЕ НА ШЕНСОЙ…. В ЛОКОТО Е ПЪЛНО С ОБРАТНИ Качвай се на каруцата и ДИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

 4. 21
  6

  ХАХА Ние пък играхме с ОБОРИЩЕ и на ЛАУТА им обърнахме хастара… САМО ЛОКО…. ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ

Коментарите са затворени