Юношата на Локомотив Пловдив Филип Колев е поканен на проби в английския Евертън, съобщава Glas.bg в обширна статия за играча. По всяка вероятност младежът ще отпадне от групата на черно-белите за гостуването на Етър в Ловеч, тъй като трябва да замине за Острова до 2-3 дни, научи PlovdivDerby.com. Освен от Евертън интерес към нападателя проявяват и още 1-2 отбора, разкриха от Локо Пд пред PlovdivDerby.com. Ако Колев получи предложение за договор от Евертън или друг чуждестранен клуб то и той ще може да напусне черно-белите без трансфер, тъй като смърфовете нямат професионален договор с играча. Така след като Ияд Хамуд замина за Шефилд Уензди още един футболист, който наскоро бе качен в мъжкия отбор, може да замине за чужбина без да остави следа в родния футбол.

16 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  3

  Пич нищо лично, ама вие кога за последно сте продавали някой от вашата школа за 3 милиона?

  • 3
   3

   ами никога не сме имали пропагандната машина на Пеевски, която представи един обикнобен играч за необикновен. Е, всички знаем как свърши това….
   Иначе за послено сме продавали Гонзо

  • Кой е 3 милиона Тошиту ли лешпер..Той не е от школата на Ботевъ и още имате да савате на клуба му пари:)))

 2. 9
  10

  Той хайвана като видя ултра-модерната база в храсталаците на Говедарци и хотела, в който гостявах циганите с палмово сирене и филии с лютеница, и беж да го няма…

 3. 16
  5

  това е много добре за момчето, което си личи, че е талант. Добрите отбори не спят, а търсят таланти още в ранна възраст.
  Локомотив обаче не трябва с лека рака да подарява талантите си без пари!!

  • 8
   16

   БЯГАЙ ДАЛЕЧЕ ОТ КАТУНА ЛОКО, МОМЧЕ… В него е пълно с обратни. Ще ти обърнат резбата…… БЯГАЙ

  • 4
   13

   Вайй, аннааа… Секи бяга като откачен от потъващата турска гемия на Лаутлю ага…

 4. 5
  10

  Ако изобщо отива там- всичко май е прост медиен трик. Обзалагам се че за 2-3 дни ще иде на Слънчака!!!

 5. 35
  13

  Дон Крушо де Архентинос – Лупи – Скъсаният джоб, е на път да затрие Локомотив! Не разбирам, как агитката търпи този селски тарикат и малоумното ръководство на отбора?

 6. 14
  15

  Да не кажа голяма дума ама е на 2-3 тренировки докато го разкрият там. Благодаря !

  • 12
   7

   Да не кажа голяма дума, но нашите таланти ги канят големи отбори, а вашите стават само за някоя дюнерджийница за примери белоземския меси, който бързо бе разкрит от Майнц и Криско, който ви предпочете пред колоса Септември…последният се върна, но човек от акъла си пати.Въпрос на време е да разбере, че е постъпил по папагалски.Знам, че ви е яд, злобни, дребни жълто душички.

Коментарите са затворени