Юношата на Локомотив Пловдив Филип Колев е поканен на проби в английския Евертън, съобщава Glas.bg в обширна статия за играча. По всяка вероятност младежът ще отпадне от групата на черно-белите за гостуването на Етър в Ловеч, тъй като трябва да замине за Острова до 2-3 дни, научи PlovdivDerby.com. Освен от Евертън интерес към нападателя проявяват и още 1-2 отбора, разкриха от Локо Пд пред PlovdivDerby.com. Ако Колев получи предложение за договор от Евертън или друг чуждестранен клуб то и той ще може да напусне черно-белите без трансфер, тъй като смърфовете нямат професионален договор с играча. Така след като Ияд Хамуд замина за Шефилд Уензди още един футболист, който наскоро бе качен в мъжкия отбор, може да замине за чужбина без да остави следа в родния футбол.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    Пич нищо лично, ама вие кога за последно сте продавали някой от вашата школа за 3 милиона?

    • 3
      3

      ами никога не сме имали пропагандната машина на Пеевски, която представи един обикнобен играч за необикновен. Е, всички знаем как свърши това….
      Иначе за послено сме продавали Гонзо

    • Кой е 3 милиона Тошиту ли лешпер..Той не е от школата на Ботевъ и още имате да савате на клуба му пари:)))

  2. 9
    10

    Той хайвана като видя ултра-модерната база в храсталаците на Говедарци и хотела, в който гостявах циганите с палмово сирене и филии с лютеница, и беж да го няма…

  3. 16
    5

    това е много добре за момчето, което си личи, че е талант. Добрите отбори не спят, а търсят таланти още в ранна възраст.
    Локомотив обаче не трябва с лека рака да подарява талантите си без пари!!

    • 8
      16

      БЯГАЙ ДАЛЕЧЕ ОТ КАТУНА ЛОКО, МОМЧЕ… В него е пълно с обратни. Ще ти обърнат резбата…… БЯГАЙ

    • 4
      13

      Вайй, аннааа… Секи бяга като откачен от потъващата турска гемия на Лаутлю ага…

  4. 5
    10

    Ако изобщо отива там- всичко май е прост медиен трик. Обзалагам се че за 2-3 дни ще иде на Слънчака!!!

  5. 35
    13

    Дон Крушо де Архентинос – Лупи – Скъсаният джоб, е на път да затрие Локомотив! Не разбирам, как агитката търпи този селски тарикат и малоумното ръководство на отбора?

  6. 14
    15

    Да не кажа голяма дума ама е на 2-3 тренировки докато го разкрият там. Благодаря !

    • 12
      7

      Да не кажа голяма дума, но нашите таланти ги канят големи отбори, а вашите стават само за някоя дюнерджийница за примери белоземския меси, който бързо бе разкрит от Майнц и Криско, който ви предпочете пред колоса Септември…последният се върна, но човек от акъла си пати.Въпрос на време е да разбере, че е постъпил по папагалски.Знам, че ви е яд, злобни, дребни жълто душички.

Коментарите са затворени