Стефано Кунчев

Нови трима футболисти разтрогнаха договорите си с Локомотив (Горна Оряховица). Трудовите си взаимоотношения с “железничарите” прекратиха юношата на Векта и бивш състезател на пловдивското локо Стефано Кунчев, както и Николай Христов и Юлис Ндонг, потвърди Спортно-техническата комисия към БФС. Кунчев е  свободен агент към момента. Роденият в Троян вратар бе резерва в Локомотив (Горна Оряховица). През зимната пауза той остана в клуба опитвайки се да се пребори за титулярното място с Николай Банков, но не успя и разтрогна с железничарите. През годините Кунчев е играл за Локомотив /Пловдив/, Локомотив /Мездра/, Славия, Черноморец, Левски, норвежкия Егерсундс, гръцкия Трикала.

Петър Денчев

Освен Кунчев още един вратар свързан с града ни напусна Локомотив (Горна Оряховица). Петър Денчев – Шмайхела също разтрогна официално договора си с клуба по взаимно съгласие и вече е свободен агент.

28-годишният страж има варианти да продължи кариерата си зад граница – в отбор от гръцката трета дивизия или в тим от втора румънска лига. В кариерата си юношата на Спартак (Пловдив) е играл още в Сливен, Черно море, Локомотив (Пловдив), Нефтохимик, Спартак (Варна), Левски (Карлово) и Навбахор (Узбекистан).

2 КОМЕНТАРИ

  1. Давайте да ги вземаме,тия са машини,пък и само изгонени от там не сме взели!!Хайде,какво чака ръководството?

    • Няма как да стане!И двамата не са негри!Стефано освен това е и локомотивец,което прави абсурдно привличането му на Лаута!…

Коментарите са затворени