Феновете на Локомотив Пловдив от групировката Лаута Хулс отбелязаха своята 25-годишнина по невероятен начин.  Групата се събра край морето по повода. Гости на празнeнството бяха лидери от агитките на Наполи и Спартак Москва, както и разбира се много представители от останалите групи в Лаута Арми.

16 КОМЕНТАРИ

 1. 3
  1

  Чайстит рушден ден нъ негу Лаута Фуулс. Четвърт век, ногу глупъви и Фуулс. Нъ двайсиий пет станъ, времи му й за внуци дъ гледъ.
  Зимети съ нъибети нъ плажъ, някой се ша заберминей! При вас жини колку искъш. Жини в потници и не саму. Ай аллах акбар а ви еба и убитаците потни…..

 2. 19
  6

  Майстори сте на фалшификацийте – нямате равни, признавам ви.
  Направо патент да ви дадат за майсторлъка..
  Истинкото Локо е от 1951 /БДЖ/ – до 2001г.
  Всичко друго е измама..сътворена от “великите” ви ръководители.
  То не беха 1936, после 1926..
  След 2001 остана само името ви и стадиона. Вие и сега сте кюстендилци..прочетете ДВ.

 3. 20
  4

  92-ра година лаута хулс бяха още в мъдете на бащите си. Но това е само подробност, която няма значение за любителите на фалшива история. Както Локомотив е бил в мъдурите на някой потен машинист през 1926-та. И като през 1939 г е играл срещу Спортклуб. Но за любтелите на цигански приказки и легенди, това няма значение.

 4. 23
  5

  Честита 35 годишнина приятели !!! Живи и здрави до 50 годишнината след 5 години !

 5. 21
  10

  banda 4ekidjii se sabrali niakade si za da si izbiat po vazmojnost kompleksa BOTEV OTBORA NA PLOVDIV I GORDOSTTA NA TRAKIA !!!

 6. 15
  24

  Ава ей туй са пичове а не кът нашти селяндури-партизано-революционери от Бутяфъ…..дет гроба не му знайм дека е……и сутрин с тейко кът запалим трактора фсичкото путяфистъ изполягало у нивата от страх ба да вейба.

 7. 31
  10

  НЯМА ТАКЪВ ЦИРК! ИЗМИСЛИЛИ СИ НЯКВА ГОДИШНИНА, НАПРАВИЛИ СИ ПЛАКЕТ И САМИ СА СИ ГО ПОДАРИЛИ! хахахахаха дейба и шизофрениците

 8. 20
  8

  АВА НИИЙ СРТЯМА ЛАУТА БОЙС КО ДА ПРАИМ ВА АААААА.ХЪМ ЧЕ НИ ВСЕКИ ДЕН ПАЗНУВА МЕ ВА ДЕБИЛИ ТА ИЙЙ СМЕ НАЙ СТАРАТА ФРАКЦИЯ ВА КУРОМОРИ ДОЛНИ ОТ НЕ НА СПОМЕНАВАТЕ ВА.
  ЧЕ НИИ СМЕ КУПОНА НА ЛАУТА ВА КИБАПЧИИНИЦА КЕФ ТИ БИРАРИЯ НЕЛИГАЛ СЪЩО.
  ТОЗИ СЕЗОН ВКАРВАМЕ ВЕЧЕ КАЧАК НИРГИЛЕ БЕЛО ЧЕРНО КВО ВИ ДОЙДЕ НА УМ ВА.
  БОНУС ИМА СТОЯНЧО И ФАМИЛИЯ КО ИСКАТЕ ТА НИ НА СПОМЕНАВА ТЕ ВА.
  ТА ТИЯ КФИ СА ВА НИ ВЕЧЕ 50 Г. СМЕ ФРАЦИЯ ВА.
  АЙ СЯ САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ВА ДА ВАЕБА ГЛУПЕНДИРИТЕ.

 9. 32
  6

  1992 тия ги нямаше на картата бре? Оня Наполито се писа че е от 95та….До 2001 бяха ювентинци, после се филмираха и сега вече само си измислят годишници :=(

 10. 34
  18

  Тия на снимката много ги е срам, че са ги накарали да облекат циганските блузки и затова са си замазали муцуните…

 11. 19
  41

  А “Сдружение БотевЪ”, отбеляза 7 години

  • 43
   18

   Комплексари…!!!Що ли винаги се сравнявате с нас нещастници? Вие не може и да празнувате и да се напиете без да си мислите за нас смотльовци!!!

Коментарите са затворени