Кръчмите в Бургас се подготвят за феновете на Ботев! Лазур се превърнал в „летния стадион“ на канарчетата

15
2505

От рано тази сутрин кръчмите на бургаския плаж са в трескава подготовка  за посрещането на няколко хиляди феновете на Ботев Пловдив. Персоналът на заведенията е впрегнат да почисти заведенията, за да се чувстват пловдивчани комфортно. Най-зареждания консуматив е наливната бира. Стотици кегове с наливна бира бяха докарани от доставчиците в капанчетата по плажа. „Очакваме голям оборот. Вече няколко години посрещаме феновете на Ботев Пловдив и сме нямали проблеми.“ Фенове на канарчетата пък се шегуват, че стадион „Лазур“ се е превърнал в официален летен стадион на жълто-черните.

15 КОМЕНТАРА

 1. 3
  2

  ний кога ше идем на морето да се къпим? на куково лято. ако бехме в ЛЕ, ама не би!

 2. 6
  7

  ава ей сега жа тръгваме от Стряма ва кауни маумни жа заколим един бик за попътен вятър и потегляме по магистралата 20 яки бултри с яки москвичи дванайсетаци дефорсирани и чипосани пазете се идваме ваа важта мама че са забавийми каку да са прай ва поляйми и доматите и бостаня и сега жа тръгваме може да лъхами на пот на стадиона но туй е за аромат и атмосфера ва жа би убийми

 3. 7
  3

  Ава кви кръчми ва тресат ба…..на полето ври и кипи доматето са разлага….а ние с тейко сме си направили яйранче и чакаме козичките да довадат от паша да га издоим ва да гоейба.

 4. 4
  10

  Ейде бе. Дайте снимки на вмирисаните потни селяни как пият бири.

 5. 8
  5

  Черно-бели вмирисани мангали, пикаят кръв от яд и злоба! Марш в Говедарци циганьори! Крюшо ще си го напори!

 6. 7
  14

  царе сте на измислиците. Измисляте си имана едно след друго – колежа, летния стадион. Измисляте си история и дати – 1912, 1219…. Измислен отбор, измислени фенове, подарена купа

  • 6
   9

   … и жълти пички с вдигнати ръчички , ха,ха

 7. 5
  6

  Той Лазур хубаво е летния стадион, ами зимния кой е?

 8. 23
  4

  За нас от Локото в Говедарци не щат и смесения магазин да отворят. Миришели сме били. На пор.

 9. 7
  21

  Направо да затварят хайваните.

  Жълтите селянки крадат или бягат с неплатени сметки.

  Хаир от тях няма , мислят си че са в Анадола.

 10. 11
  11

  Кмета забрани със заповед продажбата на алкохол в радиус 500м от стадиона и на северния плаж. Кръчмите се готвят. Лимонада ли изстудяват?

 11. 23
  2

  Тук идва една болна тема за Пловдив – нямаме нормален стадион на който да гледаме футбол. Имаме големи отбори в Пловдив (за новото на България). Имаме още по вдъхновяваща публика. (и то не само за новото на България). А нямаме спортно съоръжение в Пловдив!!?!??
  И сега ходим в Бургас (не че е лошо да си там през лятото) за да гледаме Пловдивски отбор. Пълним капанчетата и магазините на бургаските търговци и бургаската община, която обаче няма отбор в момента в (А група) като хората и няма такава публика като пловдивската. А после сме били „Пазарна икономика“ и „търсенето спрямо предлагането“ и още куп безсмислици. Всички мислили за спорта в Пловдив – ГЛУПОСТИ. Всички мислят само за пари, пари , пари … А нашата съдба ще е такава – от много мислители в Пловдив.
  Вечерта нека да бием, пък майната му на другото.

 12. 8
  33

  Умоляваме собствениците на магазини да бъдат особено внимателни за кражби на салами, алкохол и т.н.
  Джебчии с опит Ви идват на гости!

 13. 6
  47

  Жълтите цигани пак ще ни правят мизерии и нама да си плащат. Мърлячи вън от града ни.

  • 46
   6

   Ами то си го пише бе. Хората ни чакат и ни се радват. Ама кой да чете, нали трябва да си покажеш първо злобата и комплекса.

Comments are closed.