Марица победи Ботев с 1:0 в контролна среща на базата в Коматево. Двубоят започна с едноминутно мълчание в памет на Аян Съдъков. Срещата бе по-кратка, играха се две полувремена по 35 минути.

В началните минути на срещата и двата тима си размениха по едно опасно положение. Рангел Игнатов стреля към вратата на канарчетата, но Кайзер спаси. В 16-та минута падна единственото попадение мача. Димитър Юруков навлезе от дясно и с хубав диагонален удар откри резултата – 0:1. Ботев можеше да отговори бързо. В 22-минута канарчетата спечелиха дузпа, но Аксел Босекота изпусна от бялата точка. Последваха силни минути за жълто-черните, но ударите им така и не попадаха в целта.

През втората част Ботев бяха по-активни и търсеха изравнителен гол. Той така и не дойде и маричани победиха. След последния сигнал публиката изпрати с ръкопляскания жълто-сините.

Ботев: Даниел Кайзер (Стелиан Ангелов), Кристиян Димитров, Лазар Марин, Радослав Апостолов, Алваро Юлиано, Серкан, Кристиан Добрев, Иван Василев, Тони Тасев, Фернандо Вияна, Аксел Босекота

Марица: Илия Николов, Никола Марин, Аранас Ташолов, Семер Алхюсеин, Даниел Спасов, Петър Чалъков, Иван Кирев, Георги Георгиев, Рангел Игнатов, Джунейт Яшар, Димитър Юруков

 

25 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    9

    Да си гледаме КЛОАКОМОТИФФФ!!! ЗА НАС НАЙ-ВАЖНОТО Е БАТ КРУШО ДА ДАВА МАНГИ!! ПРИ НАС ИДЕ МЛАДА СМЯНА И ОТ СТОЛИПИНОВО И ОТ ШЕКЕРА!:) ИДВАТ БЪРЗОНОГИ ПЕЛЕТА! ША МАЧКАМЕ!…ПУФ ПАФ!

  2. 16
    15

    Ай стига ва….Локото на отпори ритуално на Лаута и ся и Маричката на изклати…..и ко да кажа на стрямалийските бултри…..стягайте хълките ва да гоейба.

  3. 22
    5

    Финансув утчет на Ювентинъ за миналата гудина:

    Графъ 1- Кяр:

    20 тона набран жиляз
    10 тона сварена царкировка
    Крушата обища да дади някуй леф
    Принц Чарлс обища да дади някуй леф
    Марто спичели ут тотуту, пу късмет

    Графъ 2-Зарар:

    Крушата каза чи пари нямъ
    Принц Чарлс на наречи сигани и каза курзаваспари
    Марту профука пичалбата в казинуту, пу дейбъ
    300 кила баклавъ за Зумъ
    20 чифта розави прашки за Дани Кики
    С набрания жиляз напраихме Бесикъ-инвистициъ

    Общо: Берекят версин, Алаху акбар!

      • 15
        2

        Ето една от истините:
        В Търговския регистър е публикуван и финансовият отчет на „Локо“ (Пд), но за 2015 година. Според него дружеството е било на печалба от над 2,2 милиона лева, като парите са отишли за покриването на стари задължения. Няма данни за нов одит, който да е бил пуснат за 2016 г.

  4. 19
    3

    Полезна контрола, за да разберат “резервите” защо са резерви, в истинския смисъл на думата.
    Юлиано, Серкан, Тони Тасев, Фернандо Вияна, каращия проби Аксел Босекота нищо ама нищо.. Спокойно мога да кажа,че в Маричката има отделни футболисти по-добри от нашите резерви. както и да ви прозвучи, особено в защита. От какъв зор докарахме вратар от Полша да стои резерва, като един Илия Николов стои и пази по-добре от него. Малкият Марин играе по-добре от брат си и това и снощи се видя. На почивката Белия им се накара пред публиката и вместо да се вземат и да се стегнат, нищо не се промени.

  5. 26
    3

    Цигани, оставете ни нас, дейба ваща мама циганска дейба, ние вдигнахме Купата и след няколко дена ще сме с близо половин милион евро плюс в касата. По-добре кажете нещо за „хотела“ ви в Боровец! Менюто от палмово сирене, филиите със сладко и как малките циганета от Локума се раздават на Азис ? ? ?

  6. 18
    4

    ХАХАХА, КОМЕНТИРАЙТЕ СИ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ, КОЛКО Е СЛАБ БОТЕВ И КАК НИ БИЯТ, НО НИЕ СЛЕД ЧЕТВЪРТЪК ЩЕ ИМАМЕ 400 000 ЕВРО ПОВЕЧЕ В КАСАТА, ДАЙ БОЖЕ СЛЕД ОЩЕ 2 СЕДМИЦИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, А ВИЕ СИ ПИШЕТЕ ТУК ХАХАХА

  7. 11
    25

    Абе те нали ви казаха хората, че Партизаните са по-слаби и от Марица?! Ето го доказателството!

  8. 8
    10

    Аз като ви викам новия черньо изглежда кат насран или нае..бан

  9. 18
    5

    Играчите които излязоха тази вечер срещу Марица с нищо не показаха, че могат да са титуляри. Африканецът който е на проби не впечатли с нищо.Имаше желание , но не му се получи. Полският ни вратар впечатли единствено с неспирното викане през целия мач и постоянното излизане към центъра на терена. Юлиано направи 2-3 хубави неща, но не е това което очаквахме/поне за сега/.С Виана положението същото,има много да наваксва. Марица се представиха много добре/включително и резервите/. В защита стояха много добре с един много сигурен Илия Николов на вратата. Халфовете им също много се движеха и сякаш най слабото звено им е нападението.

  10. 11
    9

    Тихо, тихо, не върви с насран гъз да се дуеш селчо.

    • 13
      5

      АМИ НЕ СЕ ДУЙ И СИ ИЗБЪРЩИ ЗАДНИКА КУЧКО

  11. 14
    23

    Пак от страната на булката са жълтите селянки.

    • 11
      11

      Щото е селиала Малката булка,а жълтите са мандръсаните:)))))))

  12. 23
    25

    А БЕ ЦЪРВУЛ СЕЛСКИ ДЕБЕЛА БЕЛОЗЕМСКА КУРВО НАВРИ СИ ГЛАВАТА В ЖИВОТИНСКИТЕ ИЗПРАЖНЕНИЯ И СЪНУВАЙ КОШМАРИ КАК ВИ ОНОЖДАТ АНАЛНО МАРИЧКАТА ЗАЩОТО ОТ ТУК НАТАТЪК ТОВА ВИ ЧАКА НЕЩАСТНИ
    ЖЪЛТИ ПАЧАВРИ СЕГА ОТИВАЙ ДА ИЗДОИШ БИКА И ПОСЛЕ ОБРАТНО ГЛАВАТА ВЪВ ЛАЙНАТА КОШМАРЪТ ПРОДЪЛЖАВА

  13. 34
    4

    Резервите ни са зле. Босекота не ми хареса. Маричката се представиха много добре и играха като равен с равен.А и на вратата имаха един невероятен Илия Николов.

  14. 10
    35

    Ботев пак на колене, този път пред пловдивския Марица.

  15. 12
    21

    Този новият нападател няма нужда от събличане или стригане , ами го задърпайте в някоя автомивка в Коматево и къпане там. Да му дойде акъла в главата .
    На Марица не може гол да вкара, звезда го гласят. Къпане в автомивка още преди да е подписал договора и да си ходи откъдето е.

    • 15
      6

      Абе стига ги закачай, че нашата хич не я бива, брат.
      Разбирам да ги бъзикаш, но при условие, че ние сме по-добре от тях, и да имаме поне някакви основания.

Коментарите са затворени