Вечерта на 27.06 група от около 100 души потегля към Тирана с идеята да пристигне в албанския град рано сутринта.
Единият от двата автобуса е задържан малко след след границата в Македония. Македонските власти искат да задържат четирима човека и да пуснат автобуса да тръгне, но никой от момчетата не е склонен да остави братята си. След около 7 часа задържане, автобусът се отправя към Тирана, но е отново задържан на албанската граница, с което пристигането в Тирана преди края на мача става невъзможно. Момчетата се отправят към Подградец, градче на брега на Охридското езеро в албанската му част, където отсядат за няколко часа.
Другата група от около 50 човека пристига в Тирана без полицейски ескорт.
Бива нападната от около 150-200 души, които така и не намират смелост да пробият “солидния” кордон от около 20 полицая и да влязат в “така желаното” съприкосновение с бултрасите.
За жалост не такава е съдбата на шалчето на шофьора на автобуса, което е закачено на огледалото и пада “пленено” от албанските wannabe хулигани.
Очакваме от тях да върнат визитата идната седмица, както ние направихме- без полиция и

.

29 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  2

  Щом говорят така, значи са яли бой в Албания, а може и нещо друго да им се е случило, затова сега се надяват на някакъв реванш, но едва ли. Бой и едно друго нещо не се връщат.

 2. 5
  14

  Ейй, тия бултраси много страшни бре?
  Така се организира бой:::::))))) Всички медии на първа сраница ….и даже и условията вътре:::))))
  Забравили са да им кажат, освен без полиция и няколко часа по-рано, медиите да напишат и къде ще е боя, и колко на колко души ще бъде::::::)))))))
  Смях, смях и пак смях!
  То чак да се разтрепериш от страх:::::)))))))

  • мангусто, никой не е огранизирал никакъв бой. Всичко са си го изсмукали журналята от пръстите и то от едно смешно изречение в края на текст за тура. Много ясно, че ще ги чакаме тия мишки да дойдат, ти кво очакваш? Не сме като вас цяла година да ни няма и да се появяваме само по дербитата.

 3. 7
  15

  БотевЪ Коматево – Марица Пловдив 0:1

  Закривай!

  • 16
   6

   Кажи нещо за “хотела” ви в Боровец! Менюто от палмово сирене, филиите със сладко и как малките циганета от Локума се раздават на Азис 😀 😀 😀

  • 5
   11

   Първи ПРЕДВАРИТЕЛЕН кръг на ЛЕ… огромна разлика има, селски. Я кажи на кое място се класирахте А група… пардон във втората осмица…

   • 11

    Mдааа, а между другото взехме и купата. Сега играем в ЛЕ. Спокойно може да си докараме 1 000 000 приход от ЛЕ. Юношите ни и те взеха купата. А ти с нещо да се похвалиш? О, извинявай – вие сте в шестицата. Е и? Какво ви даде? Нещо спечелихте ли?

 4. 9
  15

  Т’ва нящо $ултра$а бил страшно нящо ,
  особено ако не е принуден да си вдигне ръчичките , ха-ха.

   • 8
    3

    С удоволствие бих ти избил златните зъбки, от кривата муцуна! Мамка ти дейба мангасарска!

    • 1
     4

     Бегай да си избиеш една злодейка в кенефа на двора, д’ейба и селския чукундур,

    • Аз си имам жена да ми върти злодейки, за разлика от теб – мангал, вкиснат! А ти… ти си еби майката в лилавите джуки, сиренясали! После се гмуркай в сметището, да намериш нещо за ядене помияр!
     Иначе баща ти (когато беше майка) ще ти нацепи кухата кратуна с брадвата, както направи с осмото ти братче преди време! Пу, да ти еба майката сивашка!

 5. 18
  3

  ,ЦИГАНСКИТЕ МИШКИ ПАК ДРАСКАТ .
  АХАХХАААААААХАААХААХААХАХАХА
  НЕ СЕ МЕШЕТЕ ТАМ ДВАМА ДЕТО СИ МЕРЯТ КУРОВЕТЕ .ДА НЯМА РАСПРАНИ ЦИГАНСКИ ХАЛКИ .

 6. 23
  4

  не се ежете, тия няма да дойдат. Те са мангали като нас. а мангалите сми страхливи насякъде

 7. 7
  21

  Жълти цигани ако искате бой не пишете статии курви сърахливи. Навремето звъняхте на сашо диков с изкислени боища сега явно на пловдивдерби. Оалячовци черни.

 8. 19
  7

  Унижението от плененото шалче може да се поправи само ако има пленен албанец.
  Снимка в интернет как се стриже и къпе на автомивка плененият албанец.
  Безпощадно спрямо шиптърите и талибаните.
  Трябва да има огромен християнски кръст транспарант на мача в Бургас.
  Не на талибанизацията на Европа !!!!

  • 23
   2

   Пленено шалче? Шиптърите го свалиха от първия автобус, беше забравено от шофьора на страничното огледало.

  • 4
   17

   Какво общо има християнството с масови побойща, бе полуидиот. Цацаров, спиш ли. Как може такова хулиганство да се гледа безупастно?! Що за народ живер в тази държава?!

   • Ей Талибан, Искам БЕЗУПАСНО да ти вкарам един кол в гъза докато се оплакваш на Цацаров.

  • Най-накрая жълтурски мозък да роди нещо смислено.
   Напълно подкрепям за огромен кръст.

 9. 8
  21

  Ава я пък жа ги чакам у Стряма …с тейко жа си пием биричката и който дойде дойде ба да гоейба.

 10. 10
  27

  da vi eba maikata i selqnite prosti ne jiv tashak a pelen tashak ste jalti mastiii

 11. 13
  17

  Е това вече е върха. Да се говори за тези полуидиоти като за герои е най-чалгарското нещо в тази на “държава”. И после се чудят защо няма морал и в култ се издигат хулигани и курви…. о, извинете. исках да кажа бизнесмени и плаимейтки…

  • 16
   11

   кво общо имат хулиганите с курвите и плеймейтките,келеш? кой те знае какъв панелен бек с мечти за планета пайнер си.Тия хора по снимките са с различни професии и възможности,а ти кой си и с колко лева в джоба си в момента и с какво образование?

   • 7
    12

    С PhD съм. Знаеш ли какво е това?! На снимката се виждат група голи до кръста мъже. Ако не беше текста бих допуснал, че се готвят за гей парад.

    • 8
     3

     PhD mening Punk’d homo Dickhead. Ей тва си ти ! Като се кичиш със титли да не би да сереш златни лайна бе прошляк? Невеж индивид тръгнал да ми ръси мозък ! А като видиш група голи жени за кво се сещаш? Въпросът ми е риторичен. На всеки тук му стана ясно,че си падаш по мъже!

     • 4
      2

      Малоумнико, яд ли те за титлите. И не се кича, а отговарям на малоумния ти въпрос. Но понеже си един от горните примати, завистта е ръководната движеща сила в безсмисления ти животец, посветен на полуголите “мъже” с които си се снимал…

Коментарите са затворени