Френският нападател Аксел Босекота идва на проби в Ботев Пловдив. Той е предложен на канарчетата преди те да заминат за Албания. Днес Николай Киров е започнал да гледа мачове на тарана, за да се запознае с качествата му. Той трябва да се включи в тренировката на жълто-черните още днес от 18:00 часа. Аксел трябва да кацне днес по обед в София. хора от жълто-черния клуб са изпратени да го посрещнат на летището. Аксел ще играе в утрешната контрола с Марица. След това е проведе още няколко тренировки с жълто-черните преди да се вземе окончателното решение.

9 КОМЕНТАРИ

 1. ТОЗИ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД ВДЪХВА ДОВЕРИЕ , ЧЕ Е КЛАСЕН ИГРАЧ . В ПЪТИ СПОРЕД МЕН Е ПО-ДОБЪР ОТ ВЕНЦИ ХРИСТОВ , КОЙТО Е СДАЛ БАГАЖА ВЕЧЕ . АКО Е ЗДРАВ И МИНЕ ТЕСТОВЕТЕ , ТО ТОЙ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ШИБА ЯКО ВРАГОВЕТЕ НИ.

 2. Абе има ли в БГ журналисти!? Няма ли ни кажат кой плаща в БотевЪ? Дормуша ли, Пеевски ли?! Жял Пловдив говори….

  • Ти пък кой си, за да ти казват на теб? Пък и всички знаят – основно Самуилов плюс няколко фирми издържат Ботев. Пловдивчани обичат Ботев и помагат. Нещо чудно ли има? А тези, които си цитирал са само в болните ви мозъци.

 3. 1
  14

  И да мине преглед на ноктите, да няма гной, както и цереи на гъза.
  Кво са занимавате с такива неизвестни дървета ва, идете се помолете на Домус ага да върни Жоао Паолу, нали сте сателит

  • 11
   1

   Неизвестните дървета идват при вас и си отиват. Превърнахте се в дом за туристи. А ние ги взимаме без пари, играят за нас и после ги продаваме на доста добра цена. Така беше и с Жоао Пауло. Усещаш ли разликата или ти е трудно?

 4. 4
  21

  Напълнихми съ с пидали даевъ,Вианътъ блондинкъ тоа Розовъ пантеръ…
  Айй Пидалийй !!!

 5. 5
  29

  Негро с червена коса…хахаха ще пикая от смях.
  Сега на черни педерунгели ли минахте хахаха, меки жълти китки

  • 17
   1

   Мустафа да се изсера на майкати на гърдите!!!И черни плякаме отдавна нали и вие сте с този цвят!!!!!!!

Коментарите са затворени