Аксел Босекота е нападателят, който Ботев Пловдив чака. Макар, че Николак Киров иска да привлече бъгарин за тази позиция, преговорите с Венци Христов не вървят към положителна развръзка, научи PlovdivDerby.com.

Босекота е препоръчан е препоръчан от Омар Косоко и неговия мениждър, които гарантират за качествата му, разкрива Пловдивнюз.  Той е на 27 години, висок е 179 см. и играе като атакуващ полузащитник.  За последно е играл в белгийския Уайт стар.

https://www.youtube.com/watch?v=4hMOgg_D0r0

Иначе тези дни на президента на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски е бил предложен и  френския таран Жоел Тома. Той е висок 191 см, а през последния сезон е играл в холандския Дордрехт, за който има 7 гола в 27 мача. 31-годишният французин е продукт на школата на Бордо, има сериозен опит в европейския футбол. Той е защитавал цветовете последователно на немския Кайзерслаутерн, на шотландския Хамилтън, на английския Колчестър, на гръцкия Ионикос, на румънските Турну Севернин и Динамо (Букурещ), на френския Бастия и на шотландския Рейт Роувърс, преди да замине за Холандия. За Тома обаче едвали шансовете да дойде в Ботев са големи, тъй като Николай Киров не е запознат в детайли с качествата му.

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. Дано НЕ го вземем. Дори в избраните му моменти въобще не впечатлява. Много хляб има да изяде докато стане като Косоко.

  2. 1
    12

    Жълтите обичат цигани – Мариян Огнянов, фесове – СаидХоджа, Ирфан Юсеин, Исмет Рамадан…Серкан Юсеин, както и негра – Меледже…Косоко и т.н.
    Цигани…цигани…цигани

Коментарите са затворени