“След като отмина юбилейната година, в която отдадохме почит на хората поставили началото на нашия клуб, се връщаме към черно-бялото райе, с което Локомотив Пловдив е известен в последните повече от 60 години. Днес ви представяме, в графичен вид, екипировката за сезон 2017/18. Очаквайте до дни и официалното й представяне”, пишат в официалния сайт на черно-белите.

25 КОМЕНТАРИ

 1. 9
  4

  С екипчета са таман за Скобелева майка, за два лева да въртят кавали на турските тираджии

 2. 15
  3

  Цигани,за първи път името Локомотив Пловдив ее споменава през 1951г като наследник на Енергия.Цигани.Вие нсте с измислена история,клуб,стадион,фенове.

 3. 15
  3

  OЩЕ ПРЕДИ ДА ГИ ПОКАЖАТ ДНЕС ПРЕДИ ТРИ ДЕНА ДВАМА КАРУЦАРИ НА СКОБЕЛЕВА БЯХА С ТАКИВА ТЕНИСКИ КАЗАХА ЧЕ СА ГИ ГЕПИЛИ ОТ ПАЗАРА В МААЛАТА

 4. 15
  6

  КВИ ЕКИПИ . КВИ ПЕТ ЛЕВА , ЖАЛТИТЕ ИМ ПОДАРИХА КУПА , СЕГА И АЛБАНЦИТЕ ИМ ЛЕГНАХА , ЩЕ СЕ КЕФЯТ И НА МОРЕТО ЦЯЛО ЛЯТО .ПУКА МИ СЕГА КВИ ЕКИПИ , ЩЯЛИ СМЕ ДА ИМАМЕ . ЛОШО МИ Е ЗАРАДИ ТЕЗ ЖАЛТУРИ , А И СМЪРДНЯТА В МААЛАТА НЕ СЕ ТРАЕ ……….

 5. 8
  7

  Основния екип е много добре , сегашния беше като за бар !

 6. 7
  7

  Чернобялото рее няма нищо общо с онова с което локомотив е играл през последните 60 г. по ситно чернобяло рее и бели гащета.

 7. 14
  8

  жалтити бият в ЛЕ, ние се радваме на едни китайски ментета.
  ама, съдба……..циганска.

 8. 16
  8

  добри китайчета за евро и половина екипчето.
  браво на нашите шефове – харесват ми повече от досегашните, купени от димитровградския пазар.
  само Локо!

 9. 6
  14

  Ава тия екипи са гола вода ва….друго си е нашти фанели всеки кът са я изпикал няколко пъти и кво цветче са избарва ба да вейба.

 10. 15
  7

  По грозно екипи не бях виждал !Особено резервния пълна простотия !

  • 8
   12

   Мангал, на какво анадолско наречие си писал ?

 11. 12
  20

  Миризливите селски екипи на Коматевци са с цвета на наакано и насрано.ГНУСОТИЯ.ПЕРНАТИТЕ ЖЪЛТУРИ СА С НАЙ-ГАДНИЯ ЦВЯТ ОТ ПАЛИТРАТА. Жълто-черни селски нещастници, селяни от близките пловдивски села.Жълти комплексари и смешни перушинковци!

  • 11
   4

   Нее,техните ги шият в Бургас.Маркови са.

  • 9
   3

   Коя Бургаска шивачница ги шие тия?Ама верно ги бива,като за нас.

 12. 19
  8

  Бахти циганията! Все едно от някой битак за цирка.

 13. 12
  22

  Много са хубави, нямат нищо общо с педерсатките жълти тениски на неградските! Сера в устата на Стефан-лъжата и на другите жълти педали тук.

 14. 15
  20

  Прекрасни. Сртахотни. С класи над ония с цвят патешки дрис.

 15. 22
  13

  Айди черни нинджии ний сни с вас! Саде Локу!

 16. 24
  17

  Пикая обилно жълта, богата струя върху тези кондукторски парцали. После се изсирам с дрисня – за по-добър аромат. Те са свикнали мангасарите бедни.

  • 12
   22

   Най-грозното и гнусно, нещо през последните 100 години в Пловдив, беше, когато се изпикахте селяните във фонтана на главната и пожълтя. Добре, че всичко мина за няколко часа и си заминахте по родните места.

   • 12
    5

    Аз и в на майка ти путката пиках и резултата си ти, грозен плъх скрит зад клавиатурата!

Коментарите са затворени