Бразилският футболист на Ботев Фернандо Виана се присъедини към съотборниците си на летището в Истанбул, където той изчака отбора при завръщането му от Тирана до Пловдив. Липса на виза забави южноамериканеца в родината му, но проблемът вече е уреден и той ще се присъедини към тима си.

С победата си над Партизани с 3:1 „жълто-черните“ един вид си отмъстиха и заради неуредиците и дребните номерца, приложени от домакините. В съблекалнята на Ботев на стадиона климатикът не работеше, създавайки допълнителен дискомфорт в жегата. Освен това на официалната тренировка на българите ден преди мача бяха предоставени меки топки, а теренът беше твърд. Все пак под натиска на делегата преди самия двубой игрището бе полято. Друго от номерцата на албанците бе сериозното забавяне на автобуса, който трябваше да отведе българите от хотела им до стадиона. Но победата и добрата игра на Ботев в Тирана все пак оставиха на заден план всички тези проблеми…

15 КОМЕНТАРИ

 1. ПИЧ ТИ ИМ Е.А МАЙКАТА НА МАНГАЛИТЕ . НАПРАВИ ГИ НА МАРМАЛАД И НИКАКВИ ДРУГИ КОМЕНТАРИ НЕ СА НУЖНИ . УТРЕ ЧАКАМ ОТНОВО ДА ГИ СГОТВИШ ЦИГАНСКИТЕ ДЗУРЛИ ……

 2. 13

  абе ЦИГАНИТЕ сме си ЦИГАНИ навсякъде.
  няма какво да се крием , знаят ни по цял свят.
  дошли сме от Индия, Пакистан, Бангладеш, Пенджап..

 3. 16

  Тоше, накара ме да се изпотя от смях, ха-ха-ха… Голямо густо ми направи…

 4. 1
  16

  Уж на едно едно килимче се молите , а щяхте да си смените фесовете,тц,тц.

  • 15

   можи да сми братя ма феса ни си ГУ давам на никуй бе кьопек миризлиф ас ут Локомотиф ли сам или сам курува главъ пия два три ментака пребивам кадънъта и лягам да са ебъ в тъпия мангал саде ликомутиф и вотка ДУ гроп

 5. 18

  Пленено шалче на Ботев, но тоз който падне в бой за мача в Албания, той не Умира.

  Шалчето е осквернено и умърсено и яко унижено от шиптъри и ходжи.

  Ето и линка: http://joq.al/artikull/192492.html

 6. 3
  27

  класика,рязани срещу рязани,ебете се у гъзо,шиптъри,и турци

 7. 21
  3

  Тези “дървари” ли щяха да ни пребиват? Тези ще ги отпарят и момчета, които ходят да играят футбол един път в седмицата само заради спорта!
  Те не знаят как да изнесат топката в предни позиции!
  За цял мач имаха два удара във вратата и единият им “върза”, може би защото Чворович не я видя заради слънцето!
  То преди мача не бяха закани, не беше чудо!
  Много момчета, които играят за кеф ще ги направят “създарма”!

 8. 47
  2

  ТИПИЧНИ ЦИГАНСКИ НОМЕРА ….. ЗА ЦИГАНСКИ ОТБОРИ И ФЕНОВЕТЕ ИМ . ЛИНЕЙКИ ЗАБАВЯТ ЗА МАЧОВЕ , САМО И САМО ДА РАЗБЕРАТ , КАК СА ЗАВЪРШЕЛИ КОНКУРЕНТИТЕ ИМ ….. НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА И ДВОЙНО И ТРОЙНО В ДИВИЯ ИМ .

 9. 55
  3

  Някой фенове на отбора който се подготвя в Говедарци, от две седмици”притеснени” питаха къде е Виана.Успокойте се, в Пловдив е ,тренира на базата.

 10. 37
  1

  НИЯ И В СТОЛИПИНОФО ТЪ ПРАЙМ. ОБИЧАМЕ ДА ЛАЙНОМЕТСТВАМЕ. ВАРИ НЪ ПЕЧИ НА, ВСЕ СМЕ СИ ФРАНЦУЗИ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ПУФ ПАФ:)

 11. 4
  47

  А ва мани мани
  От кеф чак съ насрах
  Наакай съ
  Аййй кьнарйеее

  • 43
   2

   Мургава отрепко,ти си ОЛИГОФРЕН В ЧЕРВАТА!

 12. 54
  2

  Доко, доко, доко – мангали припявате ли си??? Къде сте потни мазни чернобели педалчета?

Коментарите са затворени