Македонската полиция е спряла единия рейс с фенове на Ботев Пловдив на път за Тирана. За момента причината за това не е ясна, но феновете са задържани и за момента не могат да продължат с пътуването си за мача.

Автобусът е спрян в Крива Паланка. Според едната версия те са задържани, защото носят български знамена с патриотични знаци, научи PlovdivDerby.com. Феновете са се свързали с представители на посолството ни и очакват подкрепа от тях. Според македонските власти феновете са слезли от рейса за да рисуват графити.  Проверка на PlovdivDerby.com показа, че другият рейс с фенове на Ботев е доста по-напред в маршрута и за сега няма проблеми с предвижването си.

 

25 КОМЕНТАРИ

 1. Много ожесточени коментари на циганското малцинство. Това показва, че никога, ама никога няма да им премине комплекса БОТЕВ и злобеят, та кръв им капе от гъза, че имаме 3-та купа и ще играем в ЛЕ ,а те ще играят на сантасе.
  Няма по-прости и по-гнусни от циганската миризлива паплач!
  Това е голата истина за наполитаните, ювентините и бесите от Лаутджамия..смешниците на българското първенство.

  7:1
  поздрави от Оксер

  • 1
   3

   Поздрави трибуна и$танбул от мен !

 2. 16
  3

  Злобата от комплексираните злобари стана още по яростна.След като злорадстваха за провалената екскурзия заради само 6 човека записани,сега получиха оглушителен шамар.Оказа се че пътуват ,и то много , за дестинация като АЛБАНИЯ.Сега само гледайте, колко помия ще изсипят.Много им дойде на горките,достойни са за съжаление, и пренебрежение.Провален сезон,от отбора им само бягат,никой не идва,неясно бъдеще.А пък Ботев взеха купа,играят в Европа…гадно ,много гадно за тях.Българи развяват Трикольора на територия която отрича Българското,а буферите плюят по тях.И вие не подозирате колко сте жалки……..уж Българи.

  • кви българи бе, тия мангали са от Индия, Пакистан, Бангладеш, ти пък!

 3. 4
  14

  Истината е следната: Папагалите не са си платили сметката в крайпътно заведение. Освен това няколко от тях са крали цигари. И съвсем естествено полицаите са ги задържали! Всъщност не съм изненадан! Папагалска му работа…

  • 16
   4

   Ей мангали за пореден път доказвате, че не сте българи! Как не ви е срам? Момчетата са задържани, защото веят гордо български трибагреници в български земи, а промитите мозъци ги задържат. Срам ме е от такива анти българи, вместо да ги подкрепите…

   • 1
    4

    А бе мюмюн обрязан, тези лепилари не бяха ли същите които вдигнаха турското знаме над тъпите си тикви ?

    • Не глупако,турското знаме беше обърнато обратно което е обида.Затова и консулството на Турция излезе с протестна нота.Но ти освен че си лошо си и тъпо куче,иначе щеше да го проумееш.

    • Помиярче, не не са! Тези са същите, които защитават България, а циганите като теб лаят, без да хапят и се кланят на чужди ебачи. Само за инфо – обърнато знаме е на война (няма как да го знаеш с този умствен капацитет). Също можеш да видиш снимките с българските надписи, заради които бяха задържани българите.

 4. 19
  3

  буферите са страшно разгневени ,че българи веят български знамена… нормално за тях. Емигрирайте и не се връщайте!

 5. 5
  20

  Колежките не са си изживели детството , слезли са да рисуват, защото са си забравили блокчетата за трети клас.

 6. 5
  19

  И в Македония си показха магариите. Стига сте барали бе, как не разбрахте!!!

 7. 18
  2

  Ahaha… На теб това ли ти е зора бе, киртак лилав? Че няма да стигнат навреме? Хахаха… Бахти, смятай колко са изтерзани тия мухлясали подчовеци, щом такива неща им носят радост 😀 😀 😀

 8. 6
  26

  жълтите мангали пак серът,стига сте срали бе,клошари

  • 23
   3

   За жълти мангали не съм чувал, но има едни, дето в цяла България ги посрещат и изпращат с ЦИГАНИ, а те още гаснат и гният покрая спечелената от Ботев КУПА 😀

   • 14
    1

    Спрете с тъпотиите!И от двете страни!Абсолютно кретенско е поведението ви!Малоумните макета се гаврят с хора ,които са с български знамена и това не трябва да е повод за плюнки между нас!Само Локо и кур за макетата!!!

    • 9
     1

     Ами като не трябва да е повод, що плюете тогава?

 9. 3
  13

  И никакви пловдивчани не са освен това!

 10. 6
  22

  БОЙ И ЕБАН ЗА ПОМАЦИТЕ,МАМА ВИ ДЕЙБА НАРКОМАНИ

  • 22
   4

   Помак си ти , дейба ваща мама циганска дейба.

Коментарите са затворени