С 22 футболисти започна лятната си подготовка футболният тим на Хебър.
На първият сбор след 25 дневната лятна ваканция пристигнаха и почти всички нови попълнения.
Това са вратарят Петър Дебърлиев (Септември – Сф), защитникът Николай Николаев – Хълк (Спартак – Плевен), халфовете Никола Иванов – Шейха (Локо – Сф) и Атанас Велев – Крауч (Свобода – Пещера), нападателят Адриан Краев (Ботев – Враца).
От понеделник към подготовката на отбора ще се присъедини и още един нападател – Георги Чакъров (Спартак – Плевен), който остана за още 3 дни в родния Смолян за да си урежда лични неща.
По същата причина от понеделник с хебърци ще започна да тренира и Цветелин Тонев.
С Хебър довиждане вече си взеха вратарят Димитър Грабчев (Марица-Пловдив), защитниците Илиян Марчев и Заприн Голачки, нападателите Никола Грозданов, Димитър Стоянов – Кежман, Илиян Панчев и Здравко Лазаров. Иван Иванов напуска отбора, тъй като е предпочел да замине на бригада в Англия.
Спас Милушев пък ще се съсредоточи на треньорското поприще. Той поема една от гарнитурите в ДЮШ-а на клуба и ще играе като футболист, но на ниво „А” ОФГ в състава на новаците от Чико-Бунара.
Преди първата за сезона тренировка отец Стефан Йорданов отслужи водосвет за здраве и успехи на отбора.
В следващите 2 седмици хебърци ще тренират на клубната си база в Пазарджик, след което заминават за 15 дневен лагер в Благоевград.

снимки: Пазарджишка Марица