Отборът на Ботев Пловдив стъпи на стадион Стелман Стермаси за официалната си тренировка преди утрешния първи мач в турнира Лига Европа. Жълто-черните ще тренират преди своя съперник в точния час на мача.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    16

    Най-после стъпихме на стадион, а не на селска поляна.

  2. 21
    4

    ТО БИВА ЗЛОБА БИВА АМА ТОЛКОВА НЕ БИВА!!!!КАКВО ТОЛКОВА ИМАТЕ ЧЕ СЕ ПЕРИТЕ НА ЛЯВО И НА ДЯСНО ТОЛКОВА СТЕ ПРОСТИ ИВМИРИСАХТЕ ЦЯЛА ТРАКИЯ ЗЛОБАТА ЩЕ ВИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА ТЪПИ МАНГАЛИ7

  3. 8
    28

    Пристигнахте като Аслани ще се върнете Насрани:)

    • 4
      14

      Дебел, може да видиш някоя албанска нянка в нета само! Защо ви се провали екскурзията…заради това, че са записаха 6 човека ли? Даже аз очаквах никой да не се запише, щото не е платена! Тези 6 човека са били някакви заблудени и не са знаели, че екскурзията не е безплатна, след като са разбрали и те са се отказали.Вие и с кауза Копнежа “успяхте”.Няма ли пара – няма и фенове така е при вас.

      • 3
        13

        Тиквоч, ние 5 000 сме събирали на първа тренировка.Аз ти казах, че си тъп, като гъза на слона, но селския ти инат да си показеш простотията няма край! Има нет и можеш да видиш посещенията ни с Болтън, Брюж, Лацио..Оксер и т.н.

  4. 8
    27

    Отборът на феновете по селата около Пловдив няма да бъде подкрепен от своите фенове, като оправдания се изтъкват страх от албанските фенове и ангажиментите за реколтата на полето!
    Винаги ще си останете по-малкия отбор в Пловдив и с право играете мачовете си извън града! Пловдив е черно-бял!

    • 20
      4

      Ботев,като най стария клуб в България,носител на купи,бил е шампион,и какво ли не,е нормално и част от феновете му да са от селата.Но какви фенове има прекръстеният на Локо “Велбъжд”?Повечето хора не ходят на мачове му именно поради това, че не приемат кюстендилският бежанец.Това е!И понеже обещах че прочета ли нещо по темата ще ви напомням кои сте вие,и защо никога няма да бъдете това,което е Ботев!!Та-“ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;вписва „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва прекратяване без ликвидация на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез вливането му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“Би било срамно за Пловдив ако припознае прекръстеният Велбъжд,по схемата на ЦСКА.Хайде лека!!

      • 3
        19

        това за най-стария клуб също е измислено. Ако е верно, то излиза че “основателите ви” са били на….. 8 годишна възраст…. Измисен отбор, измислена история, подарена купа…

      • 3
        14

        Райчо, това че сте най- стария клуб у нас е само във вашите папагалски глави и само вие си го вярвате, защото вие сте инициаторите на тази лъжа! Защо се сляхте с Металик Сопот? Защо не си влезнахте по етапния ред? Защо не започнахте от регионалните групи? Ако го бяхте направили щяхте да си заслужите дори и нашето уважение, но вие винаги сте търсели втория начин или някой друг да ви оправя.Моля ти се не ми говори за отбор създаден от партията наричел се АФД! Навремето партията закри Спартак Пловдив, защото искаше в града ни да има един силен отбор и нас се опитахте, но уви не успяхте! И не ви наричаме селяни, щото сте от селата, а ви обиждаме на селяни заради просташкия ви, мръсен, долен, завистлив и злоблив манталитет! И ти си от този отбор?! Вие сте третия държавен отбор след Левски и ЦСКА…СРАМ!!!

        • 4
          11

          Ава тъй си я ва Кочо Гяуров на напрай отбор и тва чи сме селяни я вярно….ама кво да напрайм брат чи сми родени у Стряма ва да сейба.

        • А сега обясни и как от 7-мо място в Б група се играе в А група! Така и така си започнал да говориш за етапен ред!

    • 18
      3

      Бонев: “Повечето от феновете на Локомотив са от ромския квартал”
      Марешки: “И друг път съм купувал ненужни неща”
      Наджи Шенсой: “В съблекалнята на Локомотив има педерасти”
      Бонев: “Дееба вашта мама”
      Все цитати от легенди,собственици и треньори на “по-големия отбор” Сега изясни ли ти се картинката кюстендилецо!

    • 6
      1

      каква работа има Локомотив Кюстендил в Албания?

  5. 5
    18

    уж играем в Европа, а все за Локо мислим. Любов, а селски?!

  6. 5
    16

    Колко си проооост честно.
    Няма друг такъв гамен, като теб.
    Жалко за децата ти, простак!

Коментарите са затворени