Един от футболистите, които са на проби в Локомотив Пловдив е хванал окото на старши-треньорът на черно-белите Войн Войнов, научи PlovdivDerby.com. Става въпрос за тъмнокожият играч, който е на проби при смърфовете Бедиме Билджока. Притежателят на френски паспорт се подвизава на позициите ляв и десен бек. Именно за поста ляв бек в Локо Пд в момента не разполагат с нито един футболист. Бедиме ще започне титуляр днес в контролата с Верея и се очаква да получи най-много игрови минути от играчите, които са на проби. Чак след контролата Войнов обаче ще прецени, дали Билджока може да му свърши работа за невралгичния пост. Старши-треньорът ще налюдава под лупите и изявите на косовареца Гранит Османолай. Двамата бразилци, които също са на проби в Локо Пд към този момент не са показали, че заслужават да получат шанс да играят в България, но все пак и те ще имат днес възможност да покажат в игрова обстановка на какво са способни.

Локо Пд водят преговори с вътрешен халф от Молдова, разкриха наши източници, но все още разговорите са в много начален стадий. Това е другият пост, на който Войн Войнов задължително иска да привлече футболист. Смърфовете продължават да търсят вариант и за вратарския пост. След отказа на Банков са били водени преговори с македонски страж, но те не са завършили с успех. Затова в лагера на черно-белите работят по намирането на футболист и на този пост.

14 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  3

  ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ВАШТЪЪ МАМЪЪ ГОМНОЯД !!!!!!!

 2. 10
  8

  Толкова добри вратари в България ,ние все неможем да случим на такъв… Стефано Кунчев – 100%тов локомотивец ,ще играе с душа и сърце. Имахме и едно момче от школата беше в дженоа , даже мисля ,че не е на лагера. Тръгнали сме след Банков куция кон и някой си македонски турист…

  • 7
   1

   19 ките Дафовски е добър и също висок не като това Пиргов откъдето бият е гол.Стоян Колев като му е приятел,той ли ще отговаря като провали сезона аматьорска работа..

  • 4
   2

   Прав си за Кунчев ,но на Лаута най-голямото проклятие за играч е да е локомотивец!!!…Да благодарят на Пластмасата заблудените фенове ,че Стефано НЯМА да играе за Локомотив!…

   • 3
    2

    Да се вземе един класен вратар и да се обиграват юноши в първия отбор , в контроли , двустранни игри и т.н Това е пътя.

 3. 4
  6

  ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ВАШТЪЪ МАМЪЪ ГОМНОЯД !!!!!!!!

  • 6
   3

   Отивай да си купиш сметало с топчета да броиш головете в албания папагал недъгав:))

 4. 4
  9

  Кунчев да си чака……………., да ходи в Пирин

 5. 7
  9

  Абе тренера , кой ще дойде да играе за здраве , гони ги тия мангали , взимай българи християни, а не недоказани цинговц!!!!!

 6. 7
  9

  се на нас ли ше докарват такива куци коне бе?
  кой са грижи за селекцията?
  или като разберат чи няма кинти – и да са добри, почват да не игрят хубаво, та да ги сгонят.

 7. 9
  8

  ……………….”черно-белите работят по намирането на футболист и на този пост”
  Стефано Кунчев стои и чака!!!

  • 6
   3

   Тоя Стефано не става и за чеп за зеле.Колко отбора смени инвсе се излага!

   • Глупак!Ти по физическо събличал ли си се изобщо?!!…

Коментарите са затворени