Общо около 25 нови и стари футболисти се очаква да започнат утре подготовка с ФК Хебър.
Първият сбор след 25 дневната лятна ваканция е насрочен за 18 часа на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик.
Както вече съобщихме Хебър се договори вече с няколко нови попълнения.
На градския стадион в Пазарджик утре трябва да акостират вратарят Петър Дебърлиев(Септември – Сф), халфовете Никола Иванов – Шейха(Локо – Сф) и Атанас Велев – Крауч(Свобода – Пещера) и нападателят Адриан Краев(Ботев – Враца).
От понеделник към подготовката на отбора ще се присъедини и още един нападател – Георги Чакъров(Спартак – Плевен), който има да си урежда лични неща в родния Смолян и помоли за тридневна отсрочка още при финализиране на преговорите за идването му в отбора.
В Хебър се връща защитникът Николай Николаев – Хълк. Той започна подготовка с Оборище миналата седмица и даже игра в контролата с Марица(Пд), но в крайна сметка е предпочел офертата на Хебър.
В Пазарджик остава и вратарят Димитър Георгиев, който също се прибра на „Бенковски” след кратък престой в Панагюрище.
Красимир Здравков – Пальонката ще играе пак за Хебър, след като изкара пробен период в дубъла на Лудогорец.
В същото време с Хебър довиждане вече си взеха вратарят Димитър Грабчев, защитниците Илиян Марчев и Заприн Голачки, нападателите Никола Грозданов, Илиян Панчев и Здравко Лазаров. Иван Иванов напуска отбора, тъй като е предпочел да замине на бригада в Англия.
Спас Милушев пък ще се съсредоточи на треньорското поприще. Той поема една от гарнитурите в ДЮШ-а на клуба и ще играе като футболист, но на ниво „А” ОФГ в състава на новаците от Чико-Бунара.