Балтанов: Надявам се да изиграем няколко мача в Европа ВИДЕО

22 КОМЕНТАРИ

  1. Ботев прегърна купата,а вие кура ми там е разликата,като за нищо не става вашия миризлив отбор ние кво сме ви виновни!!!

  2. 3
    12

    Лъчо,споко бе мен.Поне два мача имате,е верно не е много,ама не е и срамно да отпаднеш от вицешампион па бил той и албанският.
    Само пич да знаеш,че Партизан са класирани за ЕКТ с игра,а не с подарък с вкус на турска сперма!

    • 6
      1

      Мноооого ти е гадно, нали? Ботев с купата, ще играе в ЛЕ. Ще играе и за суперкупата. От мачовете в ЛЕ ще влезнат доста свежи пари. Юношите ни и те на финал. При вас как е? Вие за какво ще играете? Селекцията как е? Има ли туристи, които не са играли никога футбол? Юношите как са? …

      • 2
        1

        За какво да ми е гадно,жълтък?
        Моят отбор игра на мускули от нова година насам и без шампиона всичко яде дървото.Виж,великаните от крайният квартал не можахме,за това наистина ми е гадно,ама чакай,те верно играха в друг клас група.
        Не знам на кое казваш ЛЕ,но за леко запознатите това е един турнир,където отборите са в група.Ти твоят отбор може да го гледаш как играе ганкиното в Квалификациите за ЛЕ!
        Много още обелени,турски палки трябва да поемете за да може дори да мечтаете за ЛЕ,разбираш ме нали?
        Пари ще вземете викаш,ок,тук ме удари в земята,ама освен колосалната сума от около 35000 евро,ще вземете и 5-6 албански шпека за авторитет.
        Така че братчеде,моля те,аре бягай се занимавай с нещо полезно,примерно да посмучеш на Домуса хемороида.
        Вие сте курвите на бг феновете.Лапате,смучете,поемате го отвсякъде и най-обичате да гълтаме.И за това ще ви платят дълговете,ще ви построят стадион,кой знае може и шампионска титла да си спечелите,като купата,но първо си прав е наред суперкупата и като я спечелите и нея с игра,като купата ще ни стане още по-гадно и ще си го преместим от другата страна.
        Вие сте точно 2000 заблудени жълти баламурника в цяла България,които повтаряте,като мантра,че купата не ви е подарена.Верно не е.С този уникален отбор,готов за шампион на В група и с този Моу на кормилото надиграхте Лудогорец,нали.
        Дано при нас работите се стабилизират за да ти се отдаде възможност да видиш,кое е наистина гадно,а за вас ми е през кура.
        Само гърч,подигравки и разтегнати раменни сухожилия за вас жълта,ибрикчийска измет.
        Хау казах!

        • 1
          1

          Ами вие един прост мафиот на име Г.Илиев ви купи отбора закриви премести дружеството на Велбъджа и си купи титлата.През годините сте единствения отбор с 2 – ма турчина за Собственици.Където и да ви видат всички ви викат цигани дори ваще сестри Уефски се гаврат с вас !Имате една полянка за терен и си мислите , че е нещо голямо и е вашо.Отбора ви загина и сега превличате бъбреци като Сърмов.Ние сме били 2000 тогава защо през сезона общия брой на фенове на домакинство ни е 24000 а на вас 17000 ????Защо досега на гостуване и единпът не сте напълнили стадиона.Защо феновете на Докото са най мизерните в България и живеят в изгрев.Викаш подарена купа, а ваща беше купена и дори не сте виждали виждаш ли колко сте жалки.Тошко неделев за Ботев има повече мачове в Европа отколкото Локо КН.Вие сте един хибри Локо-Левски-Велбъджа КН.С кеф ще гледам новия сезон как се мъчите за оставане !

          • да, нашата купа беше “купена” с победи над ЛЕвски, ЦСКА и Литех. Нещо, за което вие можете само да мечтаете. Суперкупата също.

    • 7
      3

      правим си подаръци от купи вече а ти ще ни пръднеш ли подаръчно 5пъти на екс…

      • 2
        11

        ами така е. нали сте им сателит. за да оцелявате. Та на кое място се класирахте?

        • 6
          1

          1ви в лига евр. а не 5ти кат вас на подаяние да не изпаднете – а подаръците сами си ги правим и се награждаваме – вече ще те припърдим 5 на екс…

        • 6
          2

          А ти като си много отворен я вземи да обясниш как едно време от 7-мо място в Б група влезнахте в А група.

        • 1
          4

          “1ви в лига евр.” – хаха. Селяндур. Тио май дори не знаеш на кое място се класирахте

  3. 7
    17

    Надявай се пОтко на пиян хОй !

    Надявам да изиграете тропаницата.

    • 24
      6

      БОТЕВ е представителя на ПЛОВДИВ в турнирите на UEFA

  4. 26
    3

    34 дни откакто“Ботев“Пловдив за 3 път спечели купата на България а цингарелите продължават да си гризат тестисите от яд ,злоба и омраза!!!Мургави момченца,слушайте си „Цингарела“и“Локо“,“Локо“,пардон“Доко,Доко“и не си показвайте ежедневно простотията и умствената си ограниченост в темите за „Ботев“Пловдив!!!

  5. 20
    3

    ХАЙДЕЕ КОМПЛЕКСАРЧЕТА
    САМО ТОЛКОВА ЛИ ???
    ПОКАЖЕТЕ СЕ В ПЪЛНИЯ СИ БЛЯСЪК .
    НЕЩО ПЪПЧАСАЛИТЕ ПУБЕРИ ЛИПСВАТ

  6. 5
    21

    Тръгвами като Аслани,ще е върними Насрани!

  7. 7
    20

    Аз се надявам като Лъчо да изиграете повече мачове в Европа, вие кълнете като цигани. Това се вика злоба. Неблагодарна работа. После да не се чудите кои са комплексаритре?

    • 21
      3

      В Пловдив не живеят само цигани, че да е града на Локомотив

  8. 32
    5

    Пловдив винаги е бил, е и ще бъде жълто – черен! Другото са комплекси. Факт!

  9. 26
    3

    Уооууууууу мангалоид
    ПЛОВДИВ не е шикера черен боклук

Коментарите са затворени