Бившият вратар на Ботев Лилчо Арсов, който сега тренира децата от подготвителните групи на “жълто-черната” школа, коментира пред “Меридиан Мач” предстоящите мачове на любимия му отбор в Европа.

“Шансовете ни са много големи. Просто е несериозно да се притесняваме от албанци. Преди 4-5 години играхме контрола с тях и мисля, че нивото им не се променило. Играят здраво, но класата според мен е на наша страна”, отсече Арсов.

Според него е много добре, че съставът от миналия сезон в общи линии се е запазил. Той не вижда чак такъв проблем в това, че Фернандо Виана не е дошъл и няма да може да играе срещу Партизани.

“Добър футболист е, но не е незаменим. Много по-важно е, че Тошко Неделев ще може да играе. Сигурен съм, че Белия ще успее да подготви максимално добре състава. Момчето си работи и без много да се говори, нещата се получават. След спечелената купа настроението е приповдигнато, но трябва да сме наясно, че това вече е история”.

“Във футбола няма вчера. Сега започва нов сезон и трябва да се търсят нови успехи. В Ботев еуфория винаги има и това трябва да се използва в положителна посока. На Купата се израдвахме, отпразнувахме я и сега гледаме напред”, каза още колоритният ветеран.

5 КОМЕНТАРИ

 1. този да върне заграбения терен в училището. Това папагалите много се научихте на подараци

 2. 2
  1

  класа сте… ама на маса. и на вдигане на подарени купи

 3. 6
  1

  Много мазни овнешки шишчета е излапал Грильо.

 4. 7
  2

  ГРИЛЧО НИКОЙ НЕ МОЙ ГО СТИГНИ НА ТАТАРСКИТЕ КИФТЕТЪ !

 5. 7
  22

  Верно е, много по-класни кюфтета си изял от албанците 😀

Коментарите са затворени