Защитникът Пламен Николов е желан от Локомотив (Пловдив), твърди БЛИЦ СПОРТ. 31-годишният бранител влиза в плановете на треньора на “смърфовете” Воин Войнов, който навива юношата на Литекс да акостира на “Лаута”.

Николов за последно игра в Черно море, но след края на сезона се оказа един от ненужните на треньора Георги Иванов и си тръгна от “Тича”.

Интерес към бившия защитник на Литекс проявява и Верея, но е по-вероятно той да предпочете “смърфовете”.

Както вече стана ясно, в Локомотив (Пловдив) очакват завръщането на двамата защитници Пламен Крачунов и Мартин Кавдански.

32 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    3

    Ботевисти недейте падайте на нивото на Буферите.Защото преди време му се молихме да остане в отбора, а се говорите пълните простии.Добър футболист е но е на възраст вече !

  2. 5
    4

    Това са жалки клюки и слухове, създадени от източници търсещи работа чрез ефтини сензации!
    Фктите обаче са други!

    Днес към Ликомотив Пловдив се присъединиха и врче тренират защитниците, Пламен Крачунов и Мартин Кавдански!!!!

    Кой щял да идва и кой не, тива е проблем на писачите!

    Фактите показват друго! А то не е в полза на дребните, злобари!

  3. 5
    2

    Представителният отбор на Локомотив се върна към двуразовите тренировки след ден почивка.

    Сутринта Войн Войнов и неговите помощници вдигнаха оборотите на футболистите с може би най-изтощителната тренировка от началото на лагера. Заниманието се проведе на стадиона в град Самоков.

    Следобед тренировката бе на базата на ,,черно-белите” в село Говедарци. Отличните условия, заедно с перфектното време, предразположиха футболистите да разгърнат потенциалът си пред погледите на треньорите и спортно-техническия директор Чавдар Цвектлов.

    Днес проби в тима започнаха 4-ма играчи. Двама бразилци (нападател и крило) ще изкарат пробен период в тима. Това са Родриго Де Соуза Салгадо Джуниър и Карлос Филхо. Крилото Бедиме Билджока и халфът Гранит Османолай ще пробват да се докажат пред треньорския щаб на Локомотив. Защитниците Пламен Крачунов и Мартин Кавдански също се присъединиха към лагера на отбора.

  4. 8
    5

    Изгонен от Ботев със съмнения за участие в черно тото.Разликата между нас и вас е че такива ние ги гоним при вас са на почит.Нямате ли поне малко достойнство ???

  5. 11
    5

    Тоя не е първият който чакат на Лаута,и с чакането си останаха!И при тоя ще е така.Да можеш да чакаш,да знаеш да чакаш…..

  6. 18
    8

    ЕГАТИ И ЗЛОБАТА!!!!ТЕЗИ ТЪПАЩИ НЕ ВИЖДАТ ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ПРИ ТЯХ 4-5 ЧОВЕКА СИ БИХА КАМШИКА ОТ ОТБОРА ИМ ТРЪГНАЛИ ДА КОМЕНТИРАТ Д.МИНЕВ НА КОЛКО ГОДИНИ Е И ЧЕ ДРУГИТЕ КЪДЕТО ДОШЛИ В БОТЕВ БИЛИ АНОНИМНИЦИ!!!!АБЕ МАНГО ГЛЕДАЙ СИ ВАШИЯ НАСРАН ОТБОР ВОДЕН ОТ МЛАДЕЖКИТЕ НАЦИОНАЛИ КАМБУРДЖАН И ВАНЧЕТО ТРАЯНОВ

  7. 18
    6

    КАКВА НАГЛОСТ!?!БУФЕР ДА ГОВОРИ ЗА ДРУГИТЕ ЧЕ ИМАЛИ ЕЗЕМАНЕ ДАВАНЕ С ТОТОТО!КЪСОПАМЕТНО СЪЩЕСТВО!!!!КАК ТАКА ЗАБРАВИ ЕРАТА”КОКО ДИНЕВ”ТОГАВА И КОНТРОЛНИТЕ ВИ СРЕЩИ НАВЪН ПО РАЗНИ ПОДГОТОВКИ СЕ РАЗСЛЕДВАХА А ПРЕДИ ДНИ КОЛКО БЯХА ПРИВИКАНИ ЗА РАЗПИТ-5 ЧОВЕКА!ОТКЪДР БЯХА?ОТ СКАПАНИЯ ВИ ОТБОР

    • 19
      6

      Късопаметни са наистина.В тяхната съблекалня, и в колите на тарторите им имаше поставени подслушвателни устройства.Но това не им пречи да говорят че други били такива.Така както и признанието на легендата им че по голямата част от тях са от ромския квартал,че всеки стадион ги посреща с възгласи ,цигани,но те упорито наричат ботевистите със същото.На нито един стадион в страната на Ботев не е скандирано по този начин.

  8. 10
    7

    Пламен е добър състезател , бивш национал има какво още да даде ……….

  9. 14
    12

    Пламен Николов – Феърплея, хахаха… Пак ще има 1х2 на Лайнута.

    • 7
      20

      Тов като признание, че при престоя му при вас се играеше тото ли да го приемаме???
      В същност, вие играехте яко тото и при Караибрахим (мачовете ви с Любимец)!
      След него тото мачовете ви са безспирни! Неуместно е точно жълт фен да се подиграва с тото, след като собствения му клуб е сред фаворитите в тази област!

      • 11
        6

        Приемай го като признание, че заедно с Даньо капитана бяха тартори на група бойкотаджии, които действаха точно 1 към 1 с вашата група “готвачи” около Камбура. Те бяха в основата на онова 0-6 срещу Монтана, защото бяха нарочили Пепо Пенчев за гонене. И неслучайно в онзи период сменяхме постоянно треньори, точно както става сега при вас! И неслучайно тогава Кокала беше казал, че сме “пробит” отбор. За пояснение, това е отбор, в който отвътре някои играчи играят симулативно, за да загуби отбора.
        След като ги изгонихме, при нас вече няма и помен от разделения в съблекалнята и колективът е на супер ниво.

        А ти смятай сега с Камбура, Кики и още няколко ваши готвачи, как идеално ще се впише сега тоя, носещ прякор “Феърплея” 😉 Ще въртят треньорите на малкия си пръст 😉

        А за тото не ми говори, щото на вас чак в Швеция ви се носи славата. И при Марешки се издържахте така и по време на фенското управление как мислиш свързвахте двата края? А и сега най-вече, когато Крюшо не плаща. Да не мислиш, че вашите карат на фотосинтеза или пък че Камбура, Котев и Тунчев случайно лежаха по арестите за черно тото? 😉

        • 4
          4

          Така ли? А мачовете с Монтана? След онова 0-6? Защо все падате от тях, като гости, а след скорошното 1-7 в Коматево чак УЕФА се самосезира? А странната загуба от Нефтохимик 0-4 в Бургас, пак през изминалия шампионат, начело с Неделев и компания? И те ли се играха честно и почтено? Ами мачовете ви срещу Верея, за първенство и купата?????? Защо цяла България знаеше, кой ще е крайния победител, за купа и първенство????? Пламен Николов и другите “готвачи” ги няма отдавна, а тотото при вас е по-мощно отвсякога!!!
          При тези факти не ми дрънкай, за колективи и тем подобни!
          В същност, имено въпросния колектив, за който говориш е прекрасна предпоставка, за единодушна игра на тото-мачове! Така всички са “ЗА” и няма против!

          Още повече при факта, че в продължение на няколко месеца бяхте без реален собственик и освен от ТОТО, пари нямаше откъде да дойдат!!!!! Точно в този период бяха и споменатите по-горе мачлета със странни резултати!!!
          Същия колектив, колективно играеше ТОТО за собствените си заплати!!!!

          Много е лесно да гледаш в чуждото канче, но като погледнеш в своето, мещата са абсолютно същите!

          Сега сте на ръба на вълната, но всичко е до време!
          Бакиите при вас никак не са оправени! Затова си гледай клуба, радвай се на момента и не злорадствай!

          Правите ли го, когато дойде лошото време и при яас, тогава пак ще си говорим!

          Убеден съм, че въпреки всичко, лайната които изливате по Локомотив в момента, няма да са същите по ваш адрес, защото ние, черно-белите никога не можем да станем толкова прости, злобни и комплексирани съшества като вас!!!

          Съдбата обаче , винаги връща и праща възмездие!
          Вие го знаете от личен опит, но въпреки това не се променихте!

          • 3
            1

            Абсолютни и тотални глупости! Ама абсолютни! Само едно ще ти кажа, а то е, че единствено болен мозък може да направи връзка между добър колектив и “единодушно играене на тото”! Коко Динев тотално ви е е*ал мамата на психиката и явно е необратимо. Или просто комплекса към Ботев, че каквото и да направим, загуба или победа, винаги се дължи на нещо друго, но не и на игра. Като един ваш стар фен, дето разправяше, че от седемдесет и някоя си година насам, не са ви вкарали редовен гол. На това се викат болни мозъци.

  10. 19
    8

    Тия нещастници от ЛАЙНУТА обират баберека на Ботев-Николов,Везалов…. ами така ще е.. Като нямат нито школа, нито треньори….. Имат си само КРЮШО

    • 7
      16

      Ами то в Путяф само баберек ва сьелски:)

      • 10
        4

        ХАХА… Манго, освободили някой Ботев и ЛОКОТО драпат да го вземат… Разбра
        ли, СЕЛЬО ЛАЙНУТСДКИ?????

    • 5
      16

      Що от ботеф бре? Николов игра за Черно Море?
      Виж, ако говориш, за Крум-бомбата, това е да взимаш баберека от някой! В случая от Локото.
      До преди 4 месеца вие взимахте играчи, като Коце Стоянов, Иван Стоянов и разни там юноши на цска Кикарин….
      Така беше, заради липсата на пари!

      В Локомотив в момента има финансова криза и това е единствената причина, за слабата селекция и не само! Напълно нормално! В Пирин е още по-зле.
      За жалост малко клубове у нас са застраховани от такава криза и вие също сте сред тях! Затова по-леко със злобата и комплексите, защото нищо не се знае за в бъдеще! При вас още не е никак розово, макар да има индикации, за такова!?

      • 11
        4

        Гледай си катуна и не коментирай Ботев.. Крюшо ще довърши ЛЬАКАТа, а ти ще си стоиш и гледаш сеира, манго…..

  11. 11
    19

    Обещавам да изплюща селяните в дербито. В много отбори съм играл такива селски бекове никъде няма.

    • 12
      4

      Ами хубаво…. С везалов като си праснете по един автогол и ще плющиш селсомангалското отборче от Лаутка

  12. 24
    14

    Няма нито един буфер да коментира бъдещите нови попълнения.Сякаш този отбор няма фенове…….А сега ,отидете в която и да е тема за Ботев и ще видите десетки коментари на комплексирани антиботевисти,наричащи себе си “локофенове”.Злобата на лаута е на почит, и в такива размери че дори забравят за техния отбор.От както пък Ботев взе купата , съвсем се побъркаха.

    • 9
      18

      Моля да назоваваме истината: подарената купа е в Пловдив!

    • 7
      13

      Само не мога да се сетя какви трансфери направифа Ботев? Данчо Минев на 36 години и някви двама анонимници. А после пишат за селекцията на Локото, зщото ги е яд, че пак имаме по хубави играчи от тях.

  13. 7
    13

    То кого не чакахме ве да го ева?Амъ нема и нема!Нема и да има!!

  14. 14
    10

    Сигурно много са я закъсали, за да играят без пари!

  15. 17
    9

    Ега си до къде я докарахме!!!Ужас!!Режа си вените!!Между другото,ясно е че няма да дойде никой!!Тъй че споко.

Коментарите са затворени