Президентът на Оборище Панагюрище Стоян Байряков изрази категоричното си несъгласие спрямо решението на БФС да глоби тима с 10 хиляди лева заради “съмнения за уговорен резултат” в мача срещу Несебър.

Двата тима отнесоха глоба, след като попаднаха в доклад на УЕФА, но в крайна сметка няма нито едно доказателство, че този мач е с уговорен резултат.

“Ние като клуб сме изключително разочаровани и обидени от тези обвинения. Честно казано намирам въпросната глоба за нелепа. Говорих с Боби Михайлов и ще се срещнем в понеделник, за да говорим по този случай. Като клуб Оборище Панагюрище не е влизал в никакви уговорки. Искам само да припомня на господата, които са ни наложили тази глоба, че в този момент ние имахме нужда от точки, за да оцелеем и бяхме под чертата. Другото нещо, което не мога да проумея, е как така ни глобяват, след като делегата и главния съдия на мача не са отразили нищо нередно в своите доклади. Ние обаче няма да се откажем да си търсим правата и ще го правим до край. Не ни е болно за глобата, а за това, че по този начин се лепва едно петно на нашия отбор. Ще разнищим случая и след това ще искаме извинение, защото ние сме абсолютно невинни”, обяви Байряков пред Football24.bg.

Припомняме, че срещата на “Орчо Войвода” завърши при резултат 0:0. Срещата се игра на 22-и април.

Тази среща прекъсна и серията от 6 последователни победи на Оборище като домакин.

1 КОМЕНТАР

  1. Двата тима отнесоха глоба, след като попаднаха в доклад на УЕФА, но в крайна сметка няма нито едно доказателство, че този мач е с уговорен резултат.
    Това се казва нереална бфс не истинска а проективна и фалшива – трябва да се разформирова до обласни бфс-та …

Коментарите са затворени