Карето чужденци, които карат проби в Локомотив, почти сигурно ще бъдат отпратени, намекнаха пред Marica.bg източници от клуба. Съдбата им ще бъде решена след контролата срещу АЕЛ Лимасол. Спарингът с кипърците, който ще е първата проверка на черно-белите от лятната подготовка, ще се проведе в петък , 23 юни, в комплекс „Царско село”. Началният час е 18.
С черно-белите се готвят двама испанци – нападателят Жуан Мануел Асеведо и халфът Мартин Илескас, както и притежаващите американски паспорти Патрик Циани и Джоузеф Ннеку. Четиримата, тествани легионери, не показват необходимата класа в заниманията и е малко вероятно някой от тях да бъде ангажиран, твърдят запознати. Все пак треньорът Войн Войнов иска да ги види в игрова обстановка преди да се произнесе за качествата им.
Иначе проби при пловдивските железничари карат и двама родни футболисти. Единият е младокът Стивън Славков. Националът до 19 години си тръгна от Лаута миналата година, а сега му е предоставена възможност да заслужи да бъде част от представителния отбор. Защитникът от Ботев Враца Мариян Иванов също се опитва да впечатли Войнов. Тяхното оставане на Лаута засега също не е на 100% сигурно.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    4

    КАКВО СТАНА С КЛАСНИЯ ЗАЩИТНИК КОЙТО ЧАКАХТЕ ОТ СОФИЯ?ЗА САЖАЛЕНИЕ ОТИШАЛ В ТЪРНОВО.ЩОМ И ТОЯ МАНГАЛ НЕ ИСКА ДА ДОЙДЕ ПРИ КРЮШО ….?РАБОТАТА Е БОМБА

  2. 10
    4

    Отново уникални новини за пловдивския любимец!

    • 6
      3

      Остави,след това че получиха обещание за по две заплати,ся пак и тая супер новина направи ме разби!Мани шъ тръшна,

Коментарите са затворени