Минимум два рейса с фенове на Ботев Пловдив ще тръгнат организирано за Тирана за първия мач на канарчетата с албанския Партизани. За всички привърженици на жълто-черните, които ще пътуват за мача е важно да знаят, че е препоръчително да минат през Скопие, разкриха за PlovdivDerby.com от клуба. Така бултрасите няма да се нуждаят от допълнителни документи за пътуването си. Цената на билетите за мача е 5 евро, научи PlovdivDerby.com, а срещата ще е от 17:00 часа местно време. Задължително е феновете на Ботев Пловдив предварително да се сдобият с местна валута, тъй като в Албания почти никъде не признават друга европейска валута.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    Организираната екскурзия до Албания за привърженици на Ботев пропадна. До днес за пътуването се бяха записали едва шестима “жълто-черни” феновете, което е твърде недостатъчно, съобщава DC news.

  2. 15
    1

    Те жълтите да прааат Кот си знаат,ама ний гачи лиза”б” група съ стягаме!!!

  3. 6
    17

    Само да не на наебът, че тия шиптъри имали големи наденици 🙁

  4. 5
    13

    Ша апним,ша пийнем,ша нъ понаибът на някоя магистрала и ша съ прибирами.

  5. 5
    9

    Ний наЩа фракция жъ ходими с дванайстака ба да вейба. Ай кънарьее!

  6. 17
    3

    ЕЙЙ ЦИГАНСКИ БОКЛУК защо ни съжалявате,че спечелихме купа и ви натрихме циганските глави или щото сме в Лига Европа,а вие не ?! ПЛОВДИВ Е ЖЪЛТО-ЧЕРЕН !

  7. 10
    8

    ЕЙЙ ЦИГАНСКИ БОКЛУК защо ни съжалявате,че спечелихме купа и ви натрихме циганските глави или щото сме в Лига Европа,а вие не ?! ПЛОВДИВ Е ЖЪЛТО-ЧЕРЕН !

    • 5
      7

      Ава тъй я ва брато ама да не разлайваме кучетата че нали помниш кък Локото на ибъха с ония ножички на Камбура……и да попитам няма ли да отпусните и един омнибус за нас Стрямналий за партизаните от Тирана ва да гоейба.

      • 4
        2

        Ко искаш ти уа. Ила от локоту уа да ни та ибем в гъзъ с Вълиу нилигалния. Кат си от локуту ш има по една оргия с камбуръ на седмицъ и един жалтур ща ибе в гъзъ два пъти на ден. Обищаам ти и по една от курвити на марту камбуръ да та ибат с вибратор в гъзъ уа. Кур за жалтити и само столйопин бул уа

  8. 5
    10

    В единия $ултра$ите, в другия вазелин, реванол, превързочни материали и конци за кърпене на по-крехките .

  9. 34
    4

    Мама ви дейба циганска как не спряхте да завиждате ….да ва еба в долните мишки циганогрозни….гледайте си насрания цигански отбор….

    • 4
      20

      Да ви завиждаме ли? В грешка си Помак! Съжаляваме ви!

      • ХАХАХА
        Винаги ще сте в депресия и комлекси от Нас
        Цигани гнусни

  10. 26
    5

    Нее жъ играм зъ Интерконтиненталнътъ купъ с Ривър Плейй нъ “Евромиръ Гувидарци Аренъ”, ва ей! Ко ми съ перити!

  11. 59
    6

    А бай мангау ще прави ли екскурзия до Говедарци?

  12. 8
    49

    Айде туршиите и ракиите, бураниите и кюфтетата…..

Коментарите са затворени