Минимум два рейса с фенове на Ботев Пловдив ще тръгнат организирано за Тирана за първия мач на канарчетата с албанския Партизани. За всички привърженици на жълто-черните, които ще пътуват за мача е важно да знаят, че е препоръчително да минат през Скопие, разкриха за PlovdivDerby.com от клуба. Така бултрасите няма да се нуждаят от допълнителни документи за пътуването си. Цената на билетите за мача е 5 евро, научи PlovdivDerby.com, а срещата ще е от 17:00 часа местно време. Задължително е феновете на Ботев Пловдив предварително да се сдобият с местна валута, тъй като в Албания почти никъде не признават друга европейска валута.

20 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  4

  Организираната екскурзия до Албания за привърженици на Ботев пропадна. До днес за пътуването се бяха записали едва шестима “жълто-черни” феновете, което е твърде недостатъчно, съобщава DC news.

 2. 15
  1

  Те жълтите да прааат Кот си знаат,ама ний гачи лиза”б” група съ стягаме!!!

 3. 6
  17

  Само да не на наебът, че тия шиптъри имали големи наденици 🙁

 4. 5
  13

  Ша апним,ша пийнем,ша нъ понаибът на някоя магистрала и ша съ прибирами.

 5. 5
  9

  Ний наЩа фракция жъ ходими с дванайстака ба да вейба. Ай кънарьее!

 6. 17
  3

  ЕЙЙ ЦИГАНСКИ БОКЛУК защо ни съжалявате,че спечелихме купа и ви натрихме циганските глави или щото сме в Лига Европа,а вие не ?! ПЛОВДИВ Е ЖЪЛТО-ЧЕРЕН !

 7. 10
  8

  ЕЙЙ ЦИГАНСКИ БОКЛУК защо ни съжалявате,че спечелихме купа и ви натрихме циганските глави или щото сме в Лига Европа,а вие не ?! ПЛОВДИВ Е ЖЪЛТО-ЧЕРЕН !

  • 5
   7

   Ава тъй я ва брато ама да не разлайваме кучетата че нали помниш кък Локото на ибъха с ония ножички на Камбура……и да попитам няма ли да отпусните и един омнибус за нас Стрямналий за партизаните от Тирана ва да гоейба.

   • 4
    2

    Ко искаш ти уа. Ила от локоту уа да ни та ибем в гъзъ с Вълиу нилигалния. Кат си от локуту ш има по една оргия с камбуръ на седмицъ и един жалтур ща ибе в гъзъ два пъти на ден. Обищаам ти и по една от курвити на марту камбуръ да та ибат с вибратор в гъзъ уа. Кур за жалтити и само столйопин бул уа

 8. 5
  10

  В единия $ултра$ите, в другия вазелин, реванол, превързочни материали и конци за кърпене на по-крехките .

 9. 34
  4

  Мама ви дейба циганска как не спряхте да завиждате ….да ва еба в долните мишки циганогрозни….гледайте си насрания цигански отбор….

  • 4
   20

   Да ви завиждаме ли? В грешка си Помак! Съжаляваме ви!

   • ХАХАХА
    Винаги ще сте в депресия и комлекси от Нас
    Цигани гнусни

 10. 26
  5

  Нее жъ играм зъ Интерконтиненталнътъ купъ с Ривър Плейй нъ “Евромиръ Гувидарци Аренъ”, ва ей! Ко ми съ перити!

 11. 59
  6

  А бай мангау ще прави ли екскурзия до Говедарци?

 12. 8
  49

  Айде туршиите и ракиите, бураниите и кюфтетата…..

Коментарите са затворени