Новакът във Втора лига “Марица” ще стартира домакинствата си на базата на “Ботев” Пловдив в Коматево, съобщиха от БФС след днешното заседание на изпълкома.
“Жълто-сините” завършиха 2-и в Югоизточната Трета лига, но се изкачват в професионалния футбол след отказа на победителя “Загорец” Нова Загора. Стадион “Марица” обаче не отговаря поне за момента на изискванията за професионалния футбол и тимът ще започне сезона в Коматево, като мачовете ще бъдат съобразени с тези на “Ботев” Пловдив в Първа лига и ще бъде заложено при изработването на програмата./ БТА

5 КОМЕНТАРИ

 1. 15
  1

  В Марица със сигурност не са забравили кой ги изхвърли от А група. В един мач в който на Локомотив не му бяха необходими точки, вместо да спасят Марица те ги победиха ,и ги пратиха в Б група.От тогава започна и пропадането на каршиакалий.За това не е чудно че добрите отношения са между Пловдивските Ботев и Марица.

 2. 16
  1

  Много добре знаем и ние и цяла България кои са циганите- пришълци от Кюстендил!

 3. 15
  3

  Опитахме да домакинстваме на стадион Локомотив, оказа се, че всъщност стопанин на стадиона е някакъв волейболен клуб?! Странно, волейболен клуб взел футболен стадион под наем, после обаче го бил преотстъпил на един футболен клуб с много милиони задължения на държавата, заради задълженията футболният клуб нямал право да наема или взема на концесия държавна или общинска собственост и за това направили цялата въртележка! За това отидохме при Ботев Пловдив, там всичко е ясно и точно, с колегите от Ботев се разбрахме за 30 мин!

  • 1
   13

   О ти жълта курво, защо се срамиш да си признаеш, че си циганин жълт. Я си еби путката майна на секундата.

   • 13
    1

    А БЕ МАМА ТИ ДЕЙБА ГНУСНА В ЧЕРВАТА!!!
    ТИ ЛИ ЩЕ ГОВОРИШ ЗА ЦИГАНИ БЕ ???
    ПИТАИ АЙШЕТО КАК ТЕ ИЗСРА НА КАНАЛА ДО РУСКИЯ ПАЗАР .
    ДЕЙБА И КОПЕЛЕНЦЕТО РАЖДИВО !!!

Коментарите са затворени