Старши-треньорът на Локомотив Войн Войнов даде интервю пред клубната телевизия във връзка с протичащия в момента лагер в Боровец. Ето какво заяви специалистът за LokomotivTV:

“Условията са отлични, терените още по-отлични, особено двата в Говедарци. Ние ще направим сефтето утре, но ги видяхме. Смятам, че подготовката ще бъде много полезна. Работим сега за физическа подготовка, но успоредно с това сме задължени да тестваме и новите играчи, тъй като времето ни притиска. 

Очакваме утре да пристигне нов футболист с добра визитка от столичен клуб. Ще обърнем внимание най-вече за фаза защита, тъй като ни напуснаха трима основни защитници.”

Войн Войнов сподели още пред lokomotivpd.com мнението си и за момчетата от детско-юношеската школа, които са на лагер с мъжете:

“Юношите от клуба са много съвестни и се стараят много. Винаги ще даваме шанс на момчета от нашата школа. Наблюдаваме ги редовно на дадени мачове. Винаги ще има момчета от школата, нека да добиват и самочувствие, да заобичат още повече фланелката, за да може да се раздават от първата до последната минута.”

17 КОМЕНТАРИ

 1. Условията са наистина отлични, само че мастиката не е достатъчно замръзнала и не е на кристали, както си я харесваме с Чаво. Даже някой път е и доста топла, щото като няма ток – няма и хладилник и докато шефа Крюшо я докара с каруцата, тя вече се е стоплила. Поне шефа така казва, ама то вече почнахме да не му вярваме много, щото разправяше и че пари ще дава, ама йок. За терените в Говедарци викаше, че са най-добрите в света, пък сега казва, че било валяло и трябва пожарната да ги отводнява… То от една седмица не е валяло, ма щом шефа така е наредил…

 2. 7
  1

  Имаше един където ни уверяваше че още от оня ден в Локо ще се излива рогът на изобилието.Та какво стана?Поне аванс взеха ли футболерите,или още я карат с надеждата и обещанията?Перфектният терен отводниха ли го пожарникарите или още е мичурище?

 3. 10

  А ва де жъ съ събличъти ва? В рейсъ ли? Жъ гу вмиришити целее! Имъ идин кръварник нъ близу … Тъмън жъ си зъкачити и дрейти нъ боксути!

 4. 9
  2

  Сутринта за закуска имаше трици с чаша прясно мляко от на Крушо магарето . Добре сме не се тревожете .

 5. 14
  3

  Условията са перфектни на лагера. Оправяме се без и пари. Хората в Говедарци са мили и услужливи. Дариха ни кой с каквото може….чувал брашно, домашна юфка, яйца, суджици, лютеница.Като разбраха, че сме само на диви гъби, боровинки и айрян. За съжаление има групичка в отбора, която разваля дисциплината. По-младите през нощта напуснали лагера и крали компоти. Огладнели били…..
  Ще искам вътрешно наказание да им се наложи. Не може така да се разваля имиджа на клуба. Ние крадем само желязо, дограма, арматура и история. Какво е това. …..компоти?!
  Утре очакваме хубаво време над поляната в Говедарци. Шефа е обещал, че появят ли се облаци, ще ги разбива с ракети. Стига да не е пил. Че ако пил, мерника му давал отклонение и се притеснява да не уцели обора, в който е расъл, като малко чааве в Говедарци.
  Рапорт даден!

 6. 11
  13

  Шъ нъ Шибът Албанцити ама нищу тали сми в лигъ Ивропъ..Нас и в България сички нъ шибът аресва ни..

 7. 20
  12

  Футболистите май ще вадят картофите на Крушарски от нивата в Говедарци

  • 13
   11

   Ваште ще си вадят албанските уйща отзад:))

 8. 16
  20

  абе ние да си направим една здрава подготовка, пък онези “носители на купата” да си правят резили в ЛЕ. Ние отбор за ЛЕ нямаме. Те също, но нали са изхвърлячи…

  • 18
   10

   Само се чудя, как се подарява купа! Знам как се купува! Буфери, не се заблуждавайте не ви олеква и вие си го знаете!Мъка, мъка, много буферска мъка!

   • 3
    5

    ами същото е, само че не се дават пари, а се правят други услуги. А вие сте просто сателит. При вас е по братски. Гледай мача и сам ще си отговориш.

   • 3
    7

    добре, бе майна, ти наистина ли вярваш, че победихте Лудогорец без помощ от Дормуша? Свали си жълтите очила, слойи си ръка на сърцето и си пусни мача и си отговори на въпроса какво гледаш

 9. 15
  8

  ТИя наште как я карат на хляб и сирене. Направо им се чудя. Но тази година сме в Европа. САМО ЛОКО…..

 10. 14
  13

  Време е да се налагат момчета от школата..стига тия пенсии от Европа и от Родното първенство..
  Вижда се колко играят,на 30 години кариера в Берое отивал да изгражда:))

  • 20
   2

   В школата няма да стане… Трябва насила да ги вадим от баровете , а и толкова и си могат. Един Яд имаше и него изпуснаха…

Коментарите са затворени