“Марица” привлече опитния полузащитник Джунейт Яшар в своите редици. Футболистът идва от състезаващия се във Втора лига тим на “Несебър”, от където пристигна и друг опитен футболист Николай Колев.

Джунейт Яшар направи вече няколко тренировки с новия си тим.
Джунейт Яшар е роден на 30 декември 1985 в Асеновград и започва да тренира футбол в “Асеновец”. На 14 години преминава в школата на “Левски”. Състезава се за “Черноморец”, “Чавдар” (Бяла Слатина), “Калиакра” (Каварна). Следва престой в “Левски”, където обаче не получава шанс и Джунейт се завръща в “Калиакра” (Каварна), където е под наем. През 2009-2010 прави своя дебют в “А” група с тима на “Славия”, където записва 11 мача. Следва престой в “Несебър” и нови няколко сезона в “Калиакра” (Каварна) от където преминава във “Верея”, а от началто на миналия сезон е в “Несебър”. Джунейт Яшар има над 200 мача в професионалния футбол. Футболистът направи вече няколко тренировки с новия си тим.
Джунейт Яшар коментира идването си в пловдивския тим така: “Свързаха се с мен от “Марица” и бързо се разбрахме, а и аз исках да бъда по-близо до семейството си, да съм си у дома. “Марица” е клуб с големи традиции и очаквам да се затвърдим във Втора лига. Вярвам, че ще проведем ползотворна подготовка и ще помогна на отбора да изпълним целта си.”

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени