Евроколеж падна с 15:0 от  Лудогорец в контрола играна на стадиона в Смолян, където шампионите са на лагер. Това бе втора лятна контрола за “орлите”. В петък те разгромиха и местния Родопа с 8:0.

Клетите колежани бяха само наблюдатели в този мач, като той едва ли е бил полезен с нещо на треньорския щаб на базирания в Оризари тим. Освен това за Евроколеж не играха голяма част от титулярите, които бяха заместени от юноши. Срещата пропуснаха капитанът Георги Куртев, Тодор Тимонов, Серафим Михайлов, Апостол Стоянов, Иван Атанасов, Борис Малев и други.

Дебют при мъжете направи още един от големите таланти във футболната академия на шампионите – Цветослав Петров. Той дори се разписа в 23-ата минута.  Друг от младите футболисти на Лудогорец – Денислав Александров, също вкара гол за разгромния успех. Върджил Мисиджан се отчете с хеттрик, а Джонатан Кафу и Клаудио Кешерю забиха по два гола. Останалите попадения бяха дело на Вандерсон, Густаво Кампаняро, Жоао Пауло, Лукас Саша, Жуниор Кишада и Хосе Паломино. Орлите имаха и още шансове за гол.
С мача срещу Евроколеж приключи първият подготвителен лагер на Лудогорец в Смолян. В понеделник отборът заминава за Австрия, където ще остане до 3 юли.

снимки: ludogorets.com