Старши-треньорът на Ботев Николай Киров определи група от 24 футболисти, на която ще разчита за подготвителния лагер в Банско. “Канарчетата” тръгват за курортния град утре в 9:30ч. от базата в “Коматево”.

Наставникът ще разчита на трима вратари на лагера, като сред тях е роденият през 2000 година Стелиан Ангелов. В групата попаднаха и родените през 2001 година Кристиан Добрев и Иван Василев.

По време на подготовката в Банско пловдивчани ще изиграят три контролни срещи. Първата е на 18-ти юни срещу македонския Пелистер, на 21-ви юни срещу кипърския АЕЛ и на 24-ти юни, като за последната дата се търси съперник.

Ето и групата на “жълто-черните”:

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Стелиан Ангелов, Пламен Димов, Виктор Генев, Радослав Терзиев, Кристиян Димитров, Йордан Минев, Цветомир Панов, Лазар Марин, Радослав Апостолов, Алваро Юлиано, Меледже Омнибес, Крум Стоянов, Фелипе Бризола, Тони Тасев, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Омар Косоко, Серкан Юсеин, Милко Георгиев, Исмет Рамадан, Иван Василев, Кристиан Добрев

3 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Изглежда, че Мартин Димитров, Кемберов, Купенов, и Тютюков от 96/97 набор приключиха с Ботев. От 98 и 99 набор с дебют миналия сезон са Кирев, Чалъков, Ташолов, Пашалиев и Дерменов. Говори се, че Чалъков и Ташолов ще бъдат преотстъпени на Марица, но дали ще имат договори с нас не е ясно. Мен ме изненадва отсъствието на Кирев за сметка на Рамадан, но той е роден Декември и е възможно да има право да играе още един сезон за юношите. Жилов е 99 набор за него важи същото дано да е така и за двамата, защото Кирев според мен има страхотен потенциал. Ясно е, че не може всички юноши да влязат в първия отбор, но е очевидно, че школата работи и бълва играчи които имат възможности да станат професионални футболисти. Бегъл поглед към списъка горе показва точно 50% юноши, или дошли много млади в Ботев. Това е страхотен баланс. Желая успех на всички!

    • Сложиха статия за това по същото време с моя коментар. Горе долу спекулациите ми са верни 🙂 Благодаря!

Коментарите са затворени