Левски е на път да отмъкне трети играч от Локо Пд в рамките на настоящия трансферен прозорец. След като подписаха с Иван Горанов и Александър Любенов сините да на път да привлекат и желан от черно-белите играч.

Много близо до договор с клуба от Герена е Васил Панайотов. 26-годишният полузащитник е свободен агент, а за последно игра в полския второразряден Стал (Миелец). Панайотов в момента преминава медицински прегледи и ако всичко бъде наред, ще подпише двугодишен договор със „сините“.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    10

    Имах оферта от любимия отбор на Столипиново но ме предупредиха, че много мирише и плащат с ракети за това избрах Левски!

  2. 12
    9

    Тоя пък кога е играл за Локо Пловдив. Еййй много сте прости.

  3. 23
    6

    Аз не знам въобще, как все още е останал някой при нас с тоя клоун за собственик?!
    Тоя Лупи е задлъжнял на маса народ!!! Мачът с Левски на Герена 5:0 беше проигран на тото, щото Лупи ги беше оставил без пари.Мача с Дунав го продадоха Камбуров заедно с още няколко човека пак поради същата причина! С тоя клоун ще е така! Как ще се почувствате, ако работодателят ви не ви плати 3-4 месеца? Без пари можете ли да карате, особено ако нямате помощ отстрани и имате семейства? Какво ще направите? Много просто – ще търсите някакъв друг начин да изкарате пари нали? Така са и футболистите!Ераносян го каза много добре:” Рибата се вмирисва откъм главата” визирайки точно нашия Лупи!!!
    В една дебела книга пише:” по делата им ще ги познаете” !!!

    • 5
      16

      папагал, ти да не страдаш от раздвоение на личността, та се представяш за Локомотивец!?

    • 5
      18

      а вие как се издържате, папагали?! С тото и пари от Лайногорец?!

    • 6
      13

      Гледай си селското подобие на отбор, селяндур.

      • 11
        6

        Селското подобие ще играе в Европа като носител на купата.А вие “градското ” подобие ще играете на поляната в Гуведарци

          • 11
            4

            Друго си е да ние “подарена” , а не купена както направи Велбъджа през 2004 помнители сумати пари се дадоха Камбуров спечели най много от това черно тото.Сега се чуди дали може да му мине пак номера ма лупена не поддава

  4. 22
    5

    ГЛАДЕН НЕ СЕ СТОИ И ЛУДИЯ БЯГА ОТ ГЛАДНИЯ

Коментарите са затворени