Халфът на Локомотив Парвиз Умарбаев обяви, че иска да остане в Локомотив и няма намерение да напуска, ако нещата в клуба се оправят. В момента Умарбаев е на лагер с националния отбор на Таджикистан, с който днес ще имат изключително важна квалификация от турнира за Купата на Азия срещу тима на Филипините. “В момента съм концентриран изключително върху мача с Филипините. Трябва да направи всичко възможно, за да спечелим този двубой. Призовавам феновете да ни подкрепят и да напълнят стадиона в Душанбе”, сподели Умарбаев.
22-годишният техничар призна, че ще закъснее с няколко дни за началото на подготовката с Локо. За това той е измолил разрешение от старши-треньорът Войн Войнов. “Сезонът беше ужасно дълъг, а аз изобщо не съм почивал, тъй като веднага започнах лагера в Таджикистан. Не вярвам закъснението ми да се отрази на подготовката.
Моето желание е да остана в Локомотив. Имам договор за още една година и искам да го изпълня. В Локо ми харесва всичко. И градът, и феновете. Надявам се проблемите в клуба да се решат. Тогава ще се запази съставът и ще радваме феновете с по-добри игри и победи”, сподели Парвиз, чийто гол в дербито на 20 ноември бе избран за №1 на сезона в А група.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    слагай тибетейката и изчезвай, че скоро и теб ще качат на Крушарския…

  2. 5
    5

    А ва и ази искъм директур в Локуту, ама га дадът трити и кусур мильонъ нъ босъ! Ай!!! И повичи гръдушки приз лятуту, чи се е…ло м…..а!

  3. 13
    9

    В другия мач пак ще ги поря, без да им свалям прашките.

  4. 10
    8

    ЗАКРИВАЙ КАТУНА !!!!!!!!!!¡
    ГНУСНА ЦИГАНСКА ПАПЛАЧ!!!!!

  5. 16
    12

    До тук сте двама-ти и Дино!Други желаещи да усетят жестокия глад?

    • 15
      11

      Да,но този казва АКО се оправят нещата.Акото нали знаеш,миришеееее,та се нетрае.

    • 9
      4

      И Двамата шъ тъ Мандръсът,не ти ли стигат….

  6. 12
    15

    Аз пък целувам домата , но това не пречи да съм си говедо и като ми свирнат от обора си бия камшика.

  7. 13
    11

    Джихадисткото сАрСе друга вяра не трае.

Коментарите са затворени