Областната управа на Пловдив направи уникален гаф, установи БЛИЦ. От нейната пресслужба изпратиха съобщение, че след два дни ще бъдат наградени футболистите, станали шампиони на България с Ботев (Пловдив) през 1967 година.

По-надолу е написано, че на срещата ще присъстват следните спортисти, като са изредени й имената на хора, които вече са починали. Сред покойниците са легендарният треньор Васил Спасов-Валяка, тогавашният капитан на тима Райко Стойнов, Михаил Карушков, Добрин Ненов, Димитър Костадинов, Любомир Томов, Костадин Бичев.

На всичко отгоре е сбъркано името на вратаря Карушков,  който е написан Крушков…

Цялото съобщение без редакторска намеса:

Областният управител на Пловдив Здравко Димитров ще посрещне футболистите от шампионския отбор на ФК Ботев от 1967 година. Това ще се случи на 15 юни от 12.00 часа в Областна администрация Пловдив. Областният управител ще награди футболистите с плакети и подаръци по случай 50-годишнината от спечелване на втората шампионска титла от Ботев Пловдив.

На срещата ще присъстват спортистите Георги Найденов, Михаил Крушков, Ненко Георгиев, Райко Стойнов, Виден Апостолов, Иван Глухчев, Иван Задума, Георги Попов, Динко Дерменджиев, Добрин Ненов, Иван Кючуков, Димитър Костадинов, Божидар Атанасов, Никола Иванов, Иван Бачков, Костадин Бичев, Вангел Делев, Петър Терзиев, Рад Тортоланов, Васил Спасов, Георги Чакъров, Любомир Томов, Любен Власов, Станко Станков, Йордан Йорданов, Георги Абрашев, Христо Михайлов, Димитър Кехайов.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 28

    Не се учудвам, в пловдивската община са само хора на хранилка, които не знаят за какво въобще са там. Какво очаквате от олигофрени водени от Тотев, за които кражбата е висша форма на управление. Презрение за такива като вас!!!!

Коментарите са затворени