Футболистите Антонио Вутов, Иван Горанов и Александър Любенов трябва да минат през офисите на “Герена” в първите два дни на новата седмица и да започнат подготовка с Левски след като подпишат договори. Триото вече е договорено и само чудо може да провали завръщането на юношите в клуба. Тримата израснаха на “Герена” и направиха първите си стъпки в професионалния футбол с екипа на Левски. Вутов изигра силни мачове с екипа на Ботев (Пловдив) и дори успя да вкара гол на финала за Купата на България, в който “канарчетата” се наложиха над Лудогорец.

Интересното е, че тримата са юноши на 26-кратните шампиони на България.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    7

    А ва съселяни що говорите глупости че Локо се разпада? Стига глупости моля драги съселяни. Ний имаме 50 000 000 задължениязадължения а те почти нямат. Ай да бъдем по толерантни към нашите съграждани макар че най сме селяни но това е друга тема.

  2. 23
    3

    Винаги ще бъда благодарен на Вутов за помощта в спечелването на мечтаната купа. Жалко, че няма да продължи да играе за нас и да ни радва. Успех на Антонио в новите презивикателства. Мисля, че винаги е добре дошъл обратно 😉

    • 3
      7

      Ава у….й нещо много мило и нежно га караш с кръвния враг ва….ти не си никакъв канар ба….ти си един продажник ва…..а такива като теб у Стряма го прайм на кълбета ва да тейба.

  3. 57
    5

    Дойде и помогна. Ние също му помогнахме. Успех на Вутов! Моля феновете Локо да погледнат какво става при тях и тогава да злобеят. Ще се разпаднете и даже няма разберете. Проблемите при вас са огромни, но явно не ви пука, предпочитате да си покажете злобата и комплекса. Сами ще се закриете.

    • 27
      3

      То това буферите са най жалкото подобие на човек.Отбора им се разпада , а те ми слят как е Ботев и правят някви измислени протести ” емблемата е в сърцето” .Е за това никога няма да се оправите защото , когато Локо спечели купата много фенове на Марица,Спартак и Ботев посрещнаха отбора на локомотив като шампион !Толкова ли ви е важен отбора на Ботев, че не виждате как се разпадате.Крушарски няма пари и още не се е разплатил от края на май станаха 11 дена , а той още не е дал парите.А вие му се връзвате както ние се връзвахме на Христолов.Помнете ми думите 1-2 години и ще го ядете големия с Крушарски !

  4. 9
    53

    Купа лии…бал съм ви макята селска.

    • 6
      45

      Ако брат Домусчиев вземе “Ботев” ,означава ли ,че купата е спазарена ?

  5. 8
    49

    А как само целуваше домата на фланелката жълтото говедо ,ха-ха…

    • 17
      3

      ахахах гледай колко сте противни вие от локото Горанов сигурно в “ВТОРИЯ ВИ ОТБОР” игра, а нещасник такъв .

      • 2
        2

        Ужас , неграмотно чаве ще направи по-малко правописни грешки !

Коментарите са затворени