Словенското крило Дино Мартинович изглежда е решил да се закотви на „Лаута”. 26-годишният футболист няма намерение да напусне Локо Пд, въпреки че към момента клубът виси към него с 3 заплати- за февруари, март и април, разкриха източници на Marica.bg. Поне засега на Дино и през ум не му минавало да предприеме стъпки за преждевременно напускане на черно-белите. Напротив, словенецът твърдо вярвал, че собственикът на пловдивчани Христо Крушарски ще изпълни обещанието си и ще му изплати всички дължими суми.

Дори Мартинович искал да изпълни докрай договора си с Локо Пд. Той има действащ контракт с клуба до лятото на 2018-а год. Не е ясно точно какво кара крилото да желае това – влюбил се е дотолкова в атмосферата на Лаута и в Пловдив, или просто засега няма друг отбор, който да желае да го привлече. Мартинович може спокойно да скъса по вина на клуба заради неизплатени заплати, но изненадващо в настоящия момент не планира подобно действие.

Офанзивният халф акостира при черно-белите в началото на календарната година. Мартинович изигра общо 15 мача за черно-белите през изминалото първенство. В тях той заби 7 попадения. Някои от тези голове донесоха победи за пловдивчани.

Според запознати от Локо Пд пък нямат нищо против, ако словенецът реши да си тръгне при получаване на по-добра оферта от друг клуб.


17 КОМЕНТАРИ

  1. Каква новина само!Дино остава!!!Мааалийййй!!

  2. Никъде няма да ходя,пара нема ама поне обяд има по някога,безплатно.И от квартирата не са ме изритали още.

  3. 8
    2

    браво, голям локомотивец! Истински Дон Кихот де ла Манча – гладен, но горд!

  4. 7
    2

    То па някой го желае , та той тука беше резерва

  5. 14
    13

    Дино е добър играч,ще бъде титуляр ясно е като бял ден.Даеба жълтите журналисти интриганти въртите интриги с тия заплати.Човека по същия начин миналата година изплати всичко накуп…
    ОБАЧЕ НИКЪДЕ НЕ СПОМЕНАВАТЕ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА МУ ДЪЛЖИ 6 МИЛИОНА ЕВРА!!!!!!!!!!!!!

    • 13
      6

      Пич , това са фактите към момента , пък ти като си гузен и търсиш от костенурка да стрижеш вълна . Не е важно кой ще остане , а кой ще дойде на Лаута сега , защото КРУШАТА е хал-хабер от тия работи , то да си шеф на отбор не е като да гълташ ракия , та по-скоро с тия си действия се осра ПРЕЗИДЕНТЕ и задочно изгони всички , които евентоално щяха да дойдат , сега гледам се оплюва Горанов , после друг и друг , защото много народ ще си бие шута , а ние стоим и чакаме ПРЕЗИДЕНТЕ с нова порция лъжи , не виждаш ли , че няма кой да излезе пред хората да каже две приказки , никой не му пука за нищо , едни си жулат грапата , други са почетни президенти , трети са абдикирали , четвърти си играят тотото , а хора на стадиона няма , ТАКА , ЧЕ ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ ИЗГОНИХТЕ НОРМАЛНИТЕ ФЕНОВЕ , а за заплатите що се отнася ти да не си свят човек да караш само на вода . Да та … в смешника …

        • Ами купих 4 карти и артикули поне за 200 лева , толкова мога …Но да ми говориш аре стига с тия пари си е смехотворно , защото всеки работи за заплата …

        • 7
          1

          Палийски си скъса гъза да ги орежда и да намира спонсори , а нашите директори дори не ги познавам , но явно нищо не се прави във финансово отношение , а знам кой е господин Цветков и какво фирка …

          • Защото Палийски човекът си е ботевист и го боли за клуба, а и нали трябва да е на заплатка някой да го хрантути и него, иначе как ще цоца ако не уреди някой балък да храни него и другите около него! Нашите директори само на книга се водят такива.Те са поставени лица също на заплата без да вършат някаква работа.

      • Да за съжаление Крушарски се оказа абсолптен фейк! Поне да каже остава или се маха.Не случихме на собственик тва е.Тоя клоун освен да дава хляб на интригантите да ни се подиграват другио не прави.

  6. 11
    8

    АВА ТОЯ БЕШЕ СНОЩИ В РУГОШ НА ПРАЗНИКА НА СЕЛОТО ВА.КАК СА МЯТА АКО ЗНАЙТЕ МАНИ МАНИ.АМА НАЛИ Е НАШЕ МОМЧЕ НЯМА ПРОБЛЕМ ЩЕРКАТА НА СТОЕНЧО ГО ОБЛЕКЧИ СНОЩИ ВА.
    АМ КЪФ ПУПОН ДИВ СТАНА МАЛЕЙЙЙЙЙЙ УЖАС НАШТУ БРАТЯ ОТ РУГОШ НА ПОСРЕШНАХА КАТ ЦАРЕ ВА КО ЗНАЙТЕ ВИ ВА ФРАКЦИЯТА НА БУНТА РУГОШ И ТЕ БИЛИ ЯКА РАБОТА ВА.
    СТОЕНЧО САМУ КАК СА БЕШЕ РАЗВИХРИЛ НА ОРОТО СИ НЯМАТЕ И НА ПРЕДСТАВА ВА АМ КАТ ГО НАТИСНАХА ДА ПРАЙ СФИРКИ МАЛЕ КЪФ БЕШЕ ТО РЕВ НЕЗНА ВА.
    А ИНАЧЕ КОЛКО КИБАПЧИИНИЦИ ИМАШЕ НЕ ИСТИНА,АМА НАЩТА ПОДРЪКА ОТ КРУШАТА НАЙ ДОБРА ВА.
    СЯ РОБОТИМ ПО ВЪПРОСА ЗА ЗАПЛАТИТЕ ВА САМУ НА САБОРИ И ПРАЗНИЦИ ДА СПИЧЕЛИМ ЗА ФУТБАЛЕРИТЕ И ДА И СА ИЗДЪЛЖИМ ВА АХМАЦИ.
    СНОЩИ СЪМ ПРОДАЛ 5500 КИФТЕТА И 7200 КИПАПЧЕТА ВА А НА СТОЕНЧО ЩЕРКАТА ОКОЛО 120 КЛ ЦАЦА ВА.
    ТА ТАМАН ЗА ТОЯ ПРОШЛЯК ДИНО ЛИ Е МИНО ЛИ Е МУ ИЗКАРАХМЕ ЗАПЛАТАТА.
    АЙ СЕГА ЧЯКАМЕ И СЪБОРА В СТРЯМА ВА ТАМКА ЩЕ Е ОЩЕ ПОЯКО ВА КАПУТНИЦИ.
    АЙ СЕГА САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ВА ДА ВАЕБА.

    • 10
      4

      Негов съотборник казва че бил готвач.Той император ли е или готвач.

  7. 12
    22

    Десет пъти пише, че можел да разтрогне но, изненадващо не го правил. Да ти еба майката циганска жълта, мръсна.

  8. 18
    13

    И ако реши да си тръгне къде ще отиде.Истината е че никой не го иска.По добре тук и без пари отколкото без пари и без работа.

Коментарите са затворени