Доскорошният главен скаут на Левски – Георги Чиликов е новият старши-треньор на Оборище(Панагюрище).
Информацията на „Пазарджишка Марица” потвърди и президентът на „войводите” Стоян Байряков.
Точно така. Георги Чиликов поема отбора. Той се вписва идеално в нашият профил за нови наставник. Първият му асистент ще бъде Димитър Телкийски, който знаете също работеше в Левски доскоро. Задачата пред двамата ще бъде да стабилизират положението в отбора и през следващия сезон тимът да се представи по-силно.

Чиликов има картбланш за селекцията. Бюджетът на отбора за 2016-2017 е подсигурен на 101 %-та. Освен това имаме и договор с основният ни спонсор „Асарел-Медет” до 2020-та година. Новият щаб ще работи в изключително спокойна обстановка от гледна точка на финансите. Очаквам през новия сезон по-предно класиране, коментира шефът на Оборище.

Той допълни, че панагюрци ще стартират лятната си подготовка на 19-ти юни. Тогава ще бъде представен официално новият треньорски екип. Ще стане ясна програмата за лятната подготовка, както и съперниците за контролните мачове.
Припомняме, че до 31-ви май старши-треньор на панагюрци беше друг кадър на Левски – Емил Велев. Неговият договор обаче не беше подновен и Оборище се насочи към нов наставник.

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени