Новакът в Първа лига привлече един от най-големите таланти на Ботев (Пловдив) и българския футбол – Крис Добрев, съобщава Sportal.bg. Младокът вече е подписал договор със Септември и се очаква да се присъедини към отбора още по време на първата тренировка след почивката, твърди изданието. Добрев е избрал Септември, защото е получил уверението на ръководството, че ще се разчита на него в мачовете на тима в елита.

Преди няколко дни, когато PlovdivDerby.com ви разкри за намеренията на Добрев, президентът на канарчетата Ангел Палийски обяви, че той има договор с канарчетата.

39 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Въй Чъндър ага що тъй злобно ти ни наи..ба
    Кой ва купувъм ва с непърични средствъ сатилитъ сти на Сиптемвриту ва жълтъцийй..

  2. 2
    2

    Абе, на кой му пука за Крис Добрев. Ако иска може и в Ливерпул Царацово да ходи да играе.

  3. 6
    16

    Гомньото е малък за договор, може да ходи и на Луната ако поиска , в случая не му се стои на село, тати е лапнал някой и друга кинта и жълтурите вече могат да го гледат през крив макарон, заедно с копнежа.

    • 10
      2

      Поне провери преди да се излагаш. Чл. 10. (1) Футболен клуб, в който е картотекиран футболист, навършил 16 години, има право да му предложи сключване на професионален договор (договор с непълнолетен играч). Колкото до баща му – вероятно си прав. Но ние футболисти имаме, виж при вас се очертава трагедия. Доста бягат и попълнения никакви. Положението е: В чужбина съм, в чужбина съм.

      • Не те чувам от Белград , ама чух че стадион няма.

  4. 1
    1

    Choveka e podpisal; pishe go v oficialnia sait. Ai duhachite ot romski proizhod da lapat

  5. 3
    10

    1:1 в село Коматево, БРАВО НА ДЕЦАТА НА ПЛОВДИВ

  6. 14
    6

    На тази възраст няма как да има професионален договор с който и да е клуб.

    • Глупости!
      Чл. 10. (1) Футболен клуб, в който е картотекиран футболист, навършил 16 години, има право да му предложи сключване на професионален договор (договор с непълнолетен играч).

  7. 11
    3

    Крис Добрев е безспорен талант. Дойде от Бургас и израстна много в Ботев. Клубът инвестира много в него. Според мен за него е най-добре да играе до 19-20 годишна възраст в Ботев, да учи през това време Английски и още един чужд език, а после да иде в някой средняк в силно първенство в западна Европа.
    Не е редно, а и не бива, да настоява за гаранции, че ще играе всеки мач. Трябва търпеливо да се развива. Има талант и ако го развие в тренировките със сигурност може да си спечели мястото на терена.
    Миналата година Септември влезе във Втора лига през задната врата взимайки лиценза на Пирин Гоце Делчев, тази година въпреки големите приказки едвам-едвам след бараж стигнаха до Първа лига. Нямат фенове и всеки мач там ще е все едно контролен.

  8. 7
    11

    ЕЙ ПУМАЦИЕ КУПУВЪМ ВЪ ЗА 250 МИЛИОНЪ НЕПАРИЧНИ СРЕДСТВЪ …
    АЙЙ ЧИСТИТУ НОВ СОБСТВИНИК..
    АЙЙЙ КЪНЪРИЕЕИ

  9. 12
    24

    Ами нормално. Иска да се махне от село. Тия в Коматево са по-големи помаци и от мен.

  10. 13
    19

    Ава Крис е умно момче ва……разбра че КТБ-то жа на пляка и леко по търлъчки са изниза от катуна ба да гоейба.

  11. 34
    13

    Само искам да напомня на циганите от Столипиново, че тази година за купата при набор 2001 ги изхвърлих от турнира след като им забих четири от петте гола във вратата! А помните ли господа цигани онова 13:0 в Коматево? Дейба вашта мама циганска дейба!

    • 8
      18

      Не забравяй,че циганско-мюсолманското гето е групирано във фен клуб ИЗГРЕВ БОЙС глупако!

  12. 29
    7

    Нека феновете на циганския отбор да не се обаждат, а да си гледат разпадащия се катун. Нямате футболисти, нямате треньор, нямате нищо, а се занимавате с нас. Циганска работа. А на Добрев му пожелавам успех и зимата, когато иска да се върне, да не очаква отворени врати.

    • 6
      23

      колега,а ние какво имаме ,добре че агата ни даде купата,стадиона ни изгни,абе луда работа направо

    • 4
      12

      А ти изроде жълт нямаш нищо впапагалската си тиква!

  13. 8
    26

    Айде жълтата любов пак стана омраза…Иначе Любимец ама като иде в друг отбор…кьопав не може да играе цял мач царевица щял да продава на морето щял да получи любов като дойде на базата…
    Може пък и фанелката да му съблечете….или да го пострижете…колко сте нещастни а….

  14. 24
    7

    Когато и ти,и баща ти сте лакоми селски бекове така се получава.Но от това момче нищо няма да стане дори и да остане в Ботев,след като в главата му едва на 16 години вместо футбол има пари и облаги.

  15. 30
    5

    Ще отиде на герена и ще свърши с футбола. поредния лаком бургаски бек.

  16. 17
    5

    Продадох го за 15 000 лева на Чандъров! Палийски много малко пари ми даде все пак те са решаващи за мен.

  17. 29
    7

    много важно, Крис Добрев да не е Роналдо, да отива където си поиска. То не трябва само да имаш талант, нужно е и да се развите, но за това ти трябват правилните треньори и обстановка, а не пари в джоба. Той и Меледже се тръшкаше в като пумака си тръгна, сега изглежда е по-доволен от всякога.

  18. 10
    19

    Чандъров, към Самуилов:” Изчисти си конюшната от боклуците, иначе ще береш ядове!”

  19. 9
    30

    “Като има договор с ботев, хайде да видим, къде ще играе накрая”?
    Чандъров е един от рядко свестните собственици на фк. Той е от малкото, които знаят, как и какво да правят!

    • 2
      2

      МИ ДА ГО ЗЕМЕМ В ЛОКОТО ЗА СОБСТВЕНИК. НА КОЛЕНЕ, ШЕ МУ ВРЪТНЕМ СВИРКИ И БЕЛКИМ СЕ НАВИЕ.
      ТО И БЕЗ ТОВА СТАНА ЯСНО ,ЧИ КРУШАТА Е ГОЛ КАТО ПУШКА.

  20. 15
    52

    Най-после избягах от най-противния отбор в България.

      • 1
        3

        A ти кой си бе циганско-селско изчадие?Защо не си пишеш името,или в свинарника в Коматево всички сте под номер1912?

  21. 31
    13

    Да отива където иска. Пак ще дойде на гости, иска или не. На Колежа или на базата, все тая. Няма значение в кой кръг….Отвсякъде ще получи “любов” 🙂

  22. 47
    9

    Добрев приключи с футбола! Първо явно в главата му има само пари и второ – като имаш два договора с два клуба ти спират правата. Можете да не пишете повече за това момче явно ще продава царевица на морето.

  23. 50
    3

    Да отива, като иска! Аз не разбирам, що за мозъци си мислят, че един 16 годишен играч може да играе редовно при мъжете. Това е напълно невъзможно. И Меси на 16 е играл при младежите. Просто няма как да има издръжливостта да го направи. Ето ония Хамуд дето толкова го хвалиха, колко минути игрови има след силния си мач срещу Ботев? С младите футболисти трябва търпение, да знаеш кога да го натиснеш и кога да дръпне малко назад. Това са нормални неща. Той щял да ми бъде титуляр в Септември!!! Къде беееее! Ми нали ония дървете от Черно Море, като го подпукат на разораната Тича, той няма да може да ходи 3 дена полсе!

Коментарите са затворени