Кристиян Димитров и Радослав Терзиев! Това са футболистите, които все още не са подновили договорите си с Ботев Пловдив. Очакваше се това да се случи още в понеделник, но и след днешната вълна от подписи в Коматево двамата футболисти не са сред споменатите официално имена. И двамата тренират с канарчетата, което е показателно, че се очаква те да парафират нови договори, но това явно ще се случи през следващите няколко дни. С Ботев тренира и Тодор Неделев, който има договор до края на настоящия месец. Именно с името на Неделев и с това на Антонио Вутов са свързани най-големите въпросителни. Оставането на Тошко под тепетата изглежда доста по-сигурно от това на Антонио Вутов, най-вече заради неговото лично желание това да се случи. С оглед на ситуацията, при която Ботев, поне до този момент, само надгражда над тима спечелил Купата на България, то феновете на канарчетата могат да се надяват, че Вутов ще остане в отбора. Припомняме ви, че след последния съдийски сигнал на Националния стадион на 24 май Вутов заяви пред камерата на PlovdivDerby.com, че ако отбора се запази, то той може да остане в Ботев Пловдив.

Ако от Ботев Пловдив успеят да задържат дуото Неделев – Вутов, то в клуба ще са изпълнили програма максимум, независимо от това, дали ще има още нови попълнения, а такива се очакват.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 35
    4

    Шок! Линейки из столипиново! Ужас за циганския катун на лаутджамия!

  2. 17
    2

    АВА НЕ ТАКА ВА ЖАЛТУРИ НЯМА МИ СОТАНЕ ПИШКА ОТ ЕБАН ТО ТВА СИ Е ПРИСТЪПЛЕНИЕ ТОЯ СТОЕНЧО И НЕГО ША ГО ПОДПУКАМ ВА.
    САМУ ДА ПОДПИШАТ ТИЯ ВУТОВ И ТОШКУ ЗА ГО КЛЕЦАМ ОТ ТОЙ СА ПРАЙ НА КАНАР АМА САМУ ЛАПА ЧЕРНО БЕЛИ ПИШКИ КАТ МОЙТА ВА СЯ СИ ПРАЯ И ТАТУС НА ПИШОКА ЧЕРНО БЕЛО ДУПЕ ША ИСКАМ ОТ МИ ВЪРЗВАТ ЯКО.
    АЙ СЕГА САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ВА ДА ВАЕБА.

Коментарите са затворени